Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Αποκαλυπτική έρευνα των New York Times: “Η Τουρκία ανταμείφθηκε με τόννους χρυσού από τον Χίτλερ για την συνεργασία της με τους Ναζί”!!!
Έκθεση-σοκ των 'New York Times' αποκαλύπτει τη στενή συνεργασία της ναζιστικής Γερμανίας με τους Τούρκους και τις πλουσιοπάροχες ανταμοιβές για τις “διευκολύνσεις” που παρείχε η δεύτερη στα στρατεύματα κατοχής.
Η έκθεση μάλιστα κάνει λόγο για τόννους χρυσού που άρπαξε από χώρες που κατείχε η ναζιστική Γερμανία, τον οποίον στην συνέχεια μοίρασε σε χώρες που συνεργάστηκαν ή κράτησαν στάση ουδετερότητος και την διευκόλυναν. 
Μεταξύ αυτών και η Τουρκία!
Σχετική εικόνα

Η Γερμανία αντιμέτωπη ξανά με το σκοτεινό ναζιστικό παρελθόν της. Κι αυτή τη φορά το επώδυνο για το Βερολίνο “φλας μπακ”, γίνεται από τις ΗΠΑ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για new york times logo

Οι 'New York Times' αποκαλύπτουν έκθεση που θα δημοσιοποιηθεί την Τρίτη, στην οποία υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν, ότι η ναζιστική Γερμανία μοίρασε μέρος από το χρυσό που άρπαξε από χώρες που κατείχε σε χώρες που συνεργάστηκαν ή κράτησαν στάση ουδετερότητας και την διευκόλυναν. 
Μεταξύ αυτών και η Τουρκία!

Αποτέλεσμα εικόνας για german nazi gold bullion

Όπως αναφέρει το Militaire.gr, σύμφωνα με το προσχέδιο της έκθεσης που αποκαλύπτουν οι 'New York Times' “μεγάλο μέρος του λεηλατημένου πλούτου κατευθύνθηκε μέσω της Ελβετίας για να πληρώσει άλλα ουδέτερα κράτη για ζωτικές προμήθειες και διευκολύνσεις που στήριξαν τον στρατό του Χίτλερ τα τελευταία χρόνια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αμερικανών, ο χρυσός που μοιράστηκε προερχόταν σε μεγάλο ποσοστό από τα θύματα του Ολοκαυτώματος. 
Οι χώρες που επωφελήθηκαν σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν σίγουρα η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Σχετική εικόνα

Πριν καν δημοσιευθεί η τελική έκθεση των 200 σελίδων, έχει προκαλέσει συζητήσεις τόσο εντός όσο και εκτός των ΗΠΑ. 
Εβραϊκές ομάδες και άλλοι που εμπλέκονται σε νομικές διαμάχες με την Ελβετική Κυβέρνηση και τις τρεις μεγάλες τράπεζες της χώρας ,ανησυχούν ότι το 'Στέιτ Ντιπάρτμεντ' προσπαθεί να “καλύψει” την Ελβετία.

Αμερικανοί διπλωμάτες προσπαθούν εδώ και χρόνια να εκτονώσουν την ελβετική οργή για μια έκθεση του 1997 που περιέγραφε με λεπτομέρειες πώς η Ελβετία βοήθησε τον Χίτλερ και ανέστειλε τις προσπάθειες να ανακτήσει το κλεμμένο χρυσό των Ναζί μετά την παράδοση της Γερμανίας.

Σχετική εικόνα
ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ....

Σύμφωνα με την νεότερη έκθεση που θα δημοσιοποιηθεί την Τρίτη, περίπου 300 εκατομμύρια δολλάρια σε λεηλατημένο ναζιστικό χρυσό, - αξίας 2,6 δισεκατομμυρίων δολλαρίων σήμερα - χρησιμοποιήθηκαν για να πληρώσουν οι Γερμανοί, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τηω Σουηδία και την Τουρκία για πολεμικό υλικό . 
Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «τα τρία τέταρτα του ποσού αυτού μεταφέρθηκαν από τη Γερμανία μέσω της Ελβετικής Εθνικής Τράπεζας».

Οι λεπτομέρειες της έκθεσης για την προέλευση του χρυσού είναι ανατριχιαστικές: χρυσός αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων δολλαρίων, βρίσκεται στον λογαριασμό «Melmer Account», που φέρει το όνομα του αξιωματικού των 'SS' που τον διαχειριζόταν. 
Οι ράβδοι χρυσού που προέρχονται από χρυσά δόντια θυμάτων του ολοκαυτώματος και από τα κοσμήματα τους!

Σχετική εικόνα

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι δύο μεγάλες γερμανικές τράπεζες, η Dresdner Bank και η Deutsche Bank, πούλησαν χρυσό από τον λογαριασμό Melmer στην Τουρκία για να προμηθεύσουν τη Γερμανία με σκληρό νόμισμα. 

Σχετική εικόνα

Καμμία από τις τράπεζες δεν έχει κατονομαστεί στη διαδικασία κατηγορίας κατά των ελβετικών τραπεζών ούτε έχει συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις για αποζημίωση θυμάτων. 
Ωστόσο, η διαπίστωση αυτή φαίνεται να περιλαμβάνει τις δύο τράπεζες, οι οποίες έχουν σημαντικές δραστηριότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αποτέλεσμα εικόνας για german nazi gold bullion

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, σε αντίθεση με την Ελβετία, οι περισσότερες από τις άλλες «ουδέτερες» χώρες – ειδικά η Σουηδία – εκπλήρωσαν τις μεταπολεμικές τους συμφωνίες για να αποπληρώσουν το χρυσό και ένα μέρος άλλων περιουσιακών στοιχείων που διέθεταν στο τέλος του πολέμου.

Σχετική εικόνα

Ο πυρήνας της νέας έκθεσης είναι στο πώς οι «ουδέτεροι» βοήθησαν τον Χίτλερ και πόσα κέρδισαν. 
Τα αποθέματα χρυσού της Τουρκίας, για παράδειγμα, από 27 τόννους πριν τον πόλεμο έφθασαν σε ....216 τόνους στο τέλος τους!!!

Πηγή: news247.gr

infiltr8or

http://greeknation.blogspot.com/2019/07/new-york-times.html#more

===========================
Σχετική εικόνα

Ο Χίτλερ διόρισε ως πρεσβευτή του στήν Άγκυρα τον αληθινά δαιμόνιο διπλωμάτη και πρώην αντικαγκελλάριο Φράντς Φόν Πάππεν, ο οποίος είχε πέσει στήν δυσμένειά του....

Αποτέλεσμα εικόνας για franz von papen

Ο άνθρωπος αυτός κράτησε με τήν μαεστρία του τήν Τουρκία ΕΚΤΟΣ πολέμου, λαδώνοντας ατελείωτα όπου και όσο μπορούσε. Πάρα πολλές πτυχές απο το "έργο του" δεν είναι ακόμα γνωστές στο ευρύ κοινό.

Αποτέλεσμα εικόνας για franz von papen

Σχετική εικόνα
ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΤΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ
ΤΙΜΩΡΗΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ
ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΕ ΤΟ 1949.
ΑΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1969.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

 1. Γιαυτό υπήρξε και το σχέδιο Gertrude.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gertrude_(code_name)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αμερικανών, ο χρυσός που μοιράστηκε προερχόταν σε μεγάλο ποσοστό από τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

  Οι χώρες που επωφελήθηκαν σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν σίγουρα η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Ισπανία."

  ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,
  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ,
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ
  ΤΟΚΟ 1000000 ΣΤΑ 100!

  ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!