Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Μία φωτογραφία ΧΙΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Η ασίγαστη ψευδολογία των Κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ ώ ν !


(ΜΝΗΜΗ!
ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ!)
Είπαμε, ότι ο κομμουνιστής και ο προοδευτικός είναι πάνω από όλα άτιμος και ψεύτης. 
Για το καλό της Επανάστασης. 
Διαβάστε πως παρουσιάζει την φωτογραφία του νεκρού αιμοσταγούς Βίδρα που σκοτώθηκε κατά την επίθεση στα Γρεβενά η κομμουνιστική ιστοσελίδα «Κόκκινος Φάκελος» με τον ψευδή και παραπλανητικό τίτλο «στα Γρεβενά της Λευκής Τρομοκρατίας».

Οι άτιμοι Κόκκινοι ψεύτες γράφουν: «Δύο ακόμα φωτογραφίες από το κρατικό και παρακρατικό πογκρόμ της περιόδου 1945-1949 εντοπίστηκαν από τον Κόκκινο Φάκελο, στην ιστορική-καλλιτεχνική σελίδα «Μνήμες Γρεβενών». 

Πρόκειται για υλικό τραβηγμένο από επαγγελματία φωτογράφο που παρουσιάζει συνοπτικά όλη την κτηνωδία που έζησε η πόλη στη διάρκεια του Εμφυλίου. 

Στην πρώτη φωτογραφία ο ενωμοτάρχης Χρήστος Ράμμος με τον νεκρό καπετάνιο του Δ.Σ.Ε. Αλέξανδρο Βίδρα στις 25 Ιουλίου 1947. 
Η φωτογραφία πρέπει να έχει ληφθεί είτε κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές, είτε σε δρόμο και εντύπωση προκαλεί η υπεροπλία και ο άρτιος εξοπλισμός του χωροφύλακα (βρετανικός και αμερικανικός), σε σχέση με τον νεκρό, που δεν φοράει καν παπούτσια.». 

Η πραγματικότητα ήταν, ότι η Κόκκινη τρομοκρατία, επιτέθηκε στα Γρεβενά. 3000 εναντίον 800.

Και ο «καπετάνιος», που σύμφωνα με την έκθεση του Γιανούλη εγκατέλειψε την διοίκηση του λόχου για να πάει να σφάξει τον Κώστα Σιούλα, σκοτώθηκε μαχόμενος, με το όπλο στο χέρι. 
Καμμία Λευκή Τρομοκρατία.

Η Κόκκινη Τρομοκρατία έκανε επίθεση. 
Μέχρι και σιδηροδρομικές γραμμές στα Γρεβενά βρήκαν οι λωποδύτες. 
Αλλά, το "κορυφαίο" σχόλιο των Κόκκινων λωποδυτών, είναι ότι ο «καπετάνιος», «δεν φοράει καν παπούτσια». 
Ξυπόλυτο πολεμούσε... το παλλικάρι. 

Όπως ξέρουμε και από τον Μελιγαλά, οι «παρτιζάνοι» είχαν ένα 'φετίχ' με τα παπούτσια. 
Τα άρβυλα του σκοτωμένου, τα αφαίρεσαν οι σύντροφοι του για μην πάνε ...χαμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!