Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΛΙΓΟ πρίν πεθάνει σας έπιασε η ΑΝΘΡΩΠΙΑ; Τόσο καιρό ΠΟΥ είσασταν;;;


Σχετική εικόνα


Ειδικού Συνεργάτου

Στην αποκατάσταση του πρ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου, προέβη σήμερα η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιερά Σύνοδος υπό την προεδρία του Πατριάρχη Θεοφίλου, ήρε την καθαίρεση του κ.Ειρηναίου και απεκατέστησε Αυτόν εις την Αρχιερωσύνη ως Πατριάρχη πρώην Ιεροσολύμων.

Αποτέλεσμα εικόνας για πατριάρχης Ειρηναίος

Η απόφαση αυτή έρχεται λίγες ώρες αφότου ο πρ. Πατριάρχης Ειρηναίος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό μιλά για την κατάστασή του.

Αποτέλεσμα εικόνας για πατριάρχης Ειρηναίος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, έκανε δεκτό το αίτημα του πρ. Πατριάρχη Ειρηναίου να μεταφερθεί στο κέντρο Γεροντολογίας στο Δήλεσι.

Τέλος πληροφορίες του 'edolio5'  αναφέρουν ότι το ΥΠΕΞ ήδη επικοινώνησε με την οικογένεια του πρ. Πατριάρχη, όπου φαίνεται να δόθηκε λύση στο θέμα της παραλαβής του διαβατηρίου του.Ο πρ. Πατριάρχης Ειρηναίος, έχει μεταφερθεί για δεύτερη φορά στο Γαλλικό Νοσοκομείο Ιεροσολύμων, μετά από πνευμονικό οίδημα και καρδιακές αρρυθμίες,μεταφερθείς πλέον με άνωθεν απόφαση, όχι στο Πατριαρχείο, αλλά στην Ιεριχώ, στο Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου.

Παρά τις φροντίδες του Ηγουμένου της Μονής Αρχιμ. Χρυσοστόμου, ο οποίος, ζήτησε από τον Πατριάρχη Ειρηναίο συγγνώμη για τον πόλεμο που του έκανε το 2005, και ο οποίος οδήγησε στην απομάκρυνση του Πατριάρχη από τον Θρόνο των Ιεροσολύμων, ωστόσο όμως ο καύσωνας της Ιεριχούς επιδεινώνει την κατάστασή Του επί τα χείρω.

Σχετική εικόνα

Γι αυτό ο Πατριάρχης, ζήτησε με γράμμα Του, την βοήθεια του Ελληνικού Προξενείου, για να παραλάβει το διαβατήριό Του, το οποίο κατακρατείται από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, και δεν Του δίδεται, προκειμένου να έλθει στην Ελλάδα, ζητώντας την συναντίληψη του Αρχιεπισκόπου, να του προσφερθεί αποκατάσταση της υγείας Του, στο κέντρο Γεροντολογίας που μόλις εγκαινίασε, την ώρα που ο ίδιος αργοπεθαίνει.

Σημειώνεται, ότι ο Πατριάρχης είναι άμισθος και ανασφάλιστος. 
Χθες και σήμερα το πρωί, η Αδελφή του, τον βρήκε να έχει πέσει στο πάτωμα, από το κρεβάτι προσπαθώντας κατά την νύκτα να σηκωθεί για λίγο.

Αποτέλεσμα εικόνας για πατριάρχης Ειρηναίος

Στο γράμμα Του αυτό, ο Πατριάρχης αναφέρει, όσα έχει πει στο παρελθόν, αλλά και τελευταία, ιδίως μετά τον ανίερο πόλεμο που δέχθηκε μέσω δικογράφων και δημοσιεύσεων του Πατριαρχείου, περί ευθύνης Του για την απώλεια περιουσίας του Πατριαρχείου στην Παλιά Πόλη των Ιεροσολύμων, και παραπέμπει στην πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου των Ιεροσολύμων.Επίσης επισημαίνει ο πρ. Πατριάρχης στο γράμμα Του, την πολιτική ευθύνη των παραγόντων εκείνων, που του αφήρεσαν την Αναγνώριση, και δεν τον άφησαν να συνεχίσει την δίκη που είχε ξεκινήσει για την ακύρωση των συμφωνιών, οι οποίες πάσχουν για πολλούς λόγους και είναι άκυρες.

Το Προξενείο δεν δέχθηκε να παραλάβει το Γράμμα του Πατριάρχη, το οποίο προσκόμισε η Αδελφή Του, κ. Μαρία Χάλαρη, που βρίσκεται κοντά Του, για να Του συμπαρασταθεί, διότι υπογράφει ως Πατριάρχης Ειρηναίος, ούτε και άρεσε το περιεχόμενο του γράμματος, και οι πληροφορίες λένε ότι πρότειναν να υπογράφει με το λαϊκό του όνομα μόνον, για να ασχοληθούν μετά με την υπόθεση, και ότι αυτό είναι θέμα του Πατριαρχείου!

Σχετική εικόνα

Για τον λόγο αυτό, με γράμμα της, μέσω της κόρης της στην Αθήνα, ανεψιάς και βαπτισιμιάς του Πατριάρχου, κ. Δήμητρας Χάλαρη, κατέθεσε χθες την επιστολή του Πατριάρχη, στους φορείς στους οποίους ο Πατριάρχης κοινοποιεί το Γράμμα, στην Ελλάδα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εξωτερικών, Εσωτερικών, και την Γενική Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας θρησκευτικών και προξενικών υποθέσεων του ΥΠΕΞ, ζητώντας την συνδρομή τους.

https://edolio5.blogspot.com/2019/07/blog-post_73.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο από ιεράρχες μασόνους της "Κλήρος Α.Ε."!!! Εξαντλούν την κτηνωδία τους, την ξεδιαντροπιά τους και την απανθρωπιά τους σε έναν άρρωστο άνθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!