Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Από τήν ΧΑΡΑ του "π ε τ ά ε ι" ; ; ; (Γιά την Συμφωνία των Πρεσπών;) Ή μήπως ήταν ΠΡΙΝ στα μπαλλέτα ...'ΜΠΟΛΣΟΪ';

kafgh
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!
Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΓΚΕΛΛΟ!
Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ...ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ
ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ...

«Ας είναι αυτή η φωτογραφία, το κατακόρυφο του Ισραηλινού πρέσβη Νταν Οριαν, μια έμπνευση και άλλη μια απόδειξη ότι η γυμναστική είναι σημαντική και μερικές φορές αστεία», έγραψε ο Πενταρόφσκι. 

Πολλές φορές η διεθνής διπλωματία χρειάζεται... κωλοτούμπες, ωστόσο, λέγοντάς «κωλοτούμπες» κανείς, δεν κυριολεκτεί.

Ο ισραηλινός πρέσβης στη Βόρεια Μακεδονία, Νταν Όριαν, ωστόσο σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της χώρας Στέβο Πενταρόβσκι, στο προεδρικό Μέγαρο των Σκοπίων, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις διπλωματικές κωλοτούμπες και να κάνει κανονικές... 

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Στέβο Πενταρόφσκι στο Twitter κοιτάζει τον πρέσβη του Ισραήλ απορημένος για τη σκηνή που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.

«Ας είναι αυτή η φωτογραφία, το κατακόρυφο του Ισραηλινού πρέσβη Νταν Οριαν, μια έμπνευση και άλλη μια απόδειξη ότι η γυμναστική είναι σημαντική και μερικές φορές αστεία», έγραψε ο Πενταρόφσκι στην ανάρτησή του.

1 σχόλιο:

  1. Πετάει απ'τη χαρά του και το δείχνει.Ο δρόμος για την Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων πλέον ανοικτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!