Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" !!! [Βίντεο]


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ







Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου του 2019

ΕΓΓΡΑΦΗ 5,1 ΧΙΛ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ "Βίντεο Ορθοδοξίας",

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 5.000 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΑΙ 750.000 ΠΡΟΒΟΛΩΝ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑTE ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑTE ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ TOY ΥΟUTUBE ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝEΡΤΗΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ
Διασκευή "Ποιός πληρώνει το Βαρκάρη" του Γιάννη Μαρκόπουλου.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ !!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΥ !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ...!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !!! Μουσική βίντεο: Who Pays the Ferryman (feat. Jack Verburgt)
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!