Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΚΑΤΑ 81% ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ! ΜΕ 322 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ «ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΚΟ!....Απολύτως αποτελεσματική είναι η εθνική πολιτική του πατριώτη Σαλβίνι, κατά της λαθρομετανάστευσης. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε ο ίδιος, μείωσε την λαθρομετανάστευση κατά 81% (!!!) σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για ITALIAN PARLIAMENT
Αποτέλεσμα εικόνας για ITALIAN PARLIAMENT

Οι μέχρι στιγμής αφίξεις λαθρομεταναστών στην Ιταλία, από την αρχή του έτους, είναι μόλις 3.418 – όσες είναι στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», την Ελλάδα, σ’ ένα μήνα!

Ωστόσο, ο Σαλβίνι δεν επαναπαύεται στις δάφνες του κι έχει βάλει σκοπό να μηδενίσει την λαθρομετανάστευση.

Έτσι, με 322 ψήφους υπέρ έναντι 90 κατά, πέρασε από την κάτω Βουλή της Ιταλίας το λεγόμενο «διάταγμα ασφαλείας», που αφορά τις μεταφορές λαθρομεταναστών από τις ΜΚΟ με πλοία. 
Το διάταγμα αυτό του Σαλβίνι έχει τεθεί σε ισχύ από τις 15 Ιουνίου, ωστόσο χρειαζόταν την έγκριση της ιταλικής Βουλής για να συνεχίσει να εφαρμόζεται. 

Ενώ, λοιπόν, ο νόμος προέβλεπε γι’ αυτές τις περιπτώσεις πρόστιμα μεταξύ 10 και 50 χιλιάδων ευρώ, βάσει του νέου διατάγματος τα πρόστιμα θα φτάνουν σε ποσά ύψους έως και ενός εκατομμυρίου ευρώ και θα κατάσχονται τα πλοία!

Συμπέρασμα: όποιος Ευρωπαίος ηγέτης θέλει πραγματικά να καταπολεμήσει την λαθρομετανάστευση, μπορεί να το κάνει – και μάλιστα χωρίς να χάνονται ανθρώπινες ζωές. 

Εδώ, οι Κούληδες δε θέλουν να καταπολεμήσουν την λαθρομετανάστευση, γιατί είναι ανδρείκελα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων! 
Αλλιώς, θα ακολουθούσαν το δρόμο του Σαλβίνι!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!