Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΑΝ ΣΟΥ ..ΒΑΣΤΟΥΣΕ, ΑΣ ΜΗΝ πήγαινες Μακούλη....

O Μάκης Βορίδης διέβη το κατώφλι του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος: «Θα συμβάλλω στην καταπολέμηση του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και των αρνητών του Ολοκαυτώματος»...

The Minister of Rural Development and Food Makis Voridis visits the Jewish Museum of Greece, in Athens, on July 22, 2019 / Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος, στην Αθήνα, στις 22 Ιουλίου, 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

«Σε συνέχεια των δηλώσεων μου της 13/07/19, τη Δευτέρα πρόκειται να επισκεφθώ το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να διατυπώσω ξανά με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση μου σε κάθε ρητορική μίσους και άσκηση βίας που εκκινούν από ρατσιστικά κίνητρα εναντίον οιασδήποτε κοινωνικής ή θρησκευτικής ομάδας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Και βεβαίως αυτό περιλαμβάνει και την σφοδρή αντίθεση μου και στον αντισημιτισμό.

Η επίσκεψή μου στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος σηματοδοτεί και την ανάγκη μου να εκφράσω μια συγνώμη προς τον Εβραϊκό λαό επειδή στο παρελθόν και ο ίδιος προσωπικά καλλιέργησα πολιτικές και προσωπικές σχέσεις με αρνητές του Ολοκαυτώματος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Θέλω να τονίσω με απόλυτη σαφήνεια ότι θα συμβάλλω στη καταπολέμηση του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και των αρνητών του Ολοκαυτώματος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, που εκτέλεσαν οι ναζί εξοντώνοντας με βιομηχανικό τρόπο 6.000.000 Εβραίους, μεταξύ των οποίων και 65.000 Εβραίους συμπολίτες μας. Είναι λοιπόν αυτή, για μένα, μια επίσκεψη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων αλλά και πηγή γνώσης της μακρόχρονης ιστορίας των Ελλήνων Εβραίων».


ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ, 'ΧΙΟΥΜΟΡ' ΚΑΙ ...ΦΑΡΔΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Ο ΜΑΚΗΣ "ΜΑΣ"!

Μάκης (Μαυρουδής) Βορίδης

Τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης καλωσόρισε ο πρόεδρος του Μουσείου, λέγοντας ότι είναι «ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη που επισκέπτεται το Μουσείο», εκφράζοντας παράλληλα την ευχαρίστησή του για αυτή την επίσκεψη. 

«Σήμερα τον υποδεχόμαστε ως φίλο του εβραϊκού λαού και της ισραηλιτικής κοινότητος στην Ελλάδα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο γ.γ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Βίκτωρ Ελιέζερ.

ΕΙΚΟΝΕΣ: Nikos Libertas / SOOC"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

 1. Ἀλλαγές στά Εὐαγγέλια ζητοῦν οἱ Ἑβραῖοι.

  Μιλά ο Θεολόγος και δημοσιογράφος, Διονύσιος Μακρής.
  (Δημοσιεύτηκε στις 6 Δεκ 2018).

  https://www.youtube.com/watch?v=ERwXGS3Q3I8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κυρ βοριδη ταλαίπωρε άμα ψάχνεις για πραγματικά ολοκαυτώματα διάβασε όχι την Ιστορία σου
  αλλά την Ελληνική Ιστορία, γιατί για ελληνόφωνο σε κόβω;,και άσε τα παραμύθια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν είναι ρατσιστής,δεν είναι αρνητής ο Μακούλης,προσκυνημένος είναι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φαίνεται πώς οι πολλοί δεν γνωρίζουν τί ακριβώς ήταν ο "θεός" Ιανός....

   Διαγραφή
  2. Αν εννοείτε τη διπροσωπία,αυτή είναι ίδιον γνώρισμα της πλειοψηφίας της Ελληνικής(ο Θεός να την κάνει Ελληνική)βουλής.

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!