Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ο θείος ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ε γ γ υ ά τ α ι το απαραβίαστο των ΣΕΡΒΙΚΩΝ συνόρων! Των Σερβιικών! Γιά άλλους άς το καλύτερα...




"Η Σερβία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη της Ρωσίας στη διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της". 

Αυτό ήταν το μήνυμα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς με τον νέο πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Βελιγράδι, Μποτσάν Χαρτσένκο.
Αυτή η σημαντική υποστήριξη προς τα εθνικά συμφέροντα της Σερβίας, γράφει η σερβική ‘Informer’, έγινε κατά την παράδοση των διαπιστευτηρίων του νέου πρέσβη Μποτσάν Χαρτσένκο στον Βούτσιτς.

«Εξέφρασε την υποστήριξη του Πούτιν στη διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας, εν μέσω των ισχυρών πιέσεων που δέχεται η Σερβία, για την διατήρηση της ανεξαρτησίας της».

Ο ίδιος τόνισε ότι η Σερβία μπορεί να υπολογίζει στη σταθερή υποστήριξη της Ρωσίας στη φύλαξη των συνόρων, στο σεβασμό του ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών 1244 και στο διεθνές δίκαιο.

Ο ίδιος ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και τόνισε ότι είναι τιμή και πρόκληση να εργασθεί στη Σερβία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

informer.rs

--

http://greeknation.blogspot.com/2019/07/blog-post_988.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!