Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Πώς η μυστική ομάδα των Ελευθεροτεκτόνων, κρατούσε την Βρετανία για 200 χρόνια... [Καί σήμερα; Άλλαξε κάτι;]




Η τεράστια επιρροή που είχαν οι Ελευθεροτέκτονες στην κυβερνών Βρετανική κοινωνία για περισσότερα από 200 χρόνια έχει επιτέλους αποκαλυφθεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για winston churchill
ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ,
ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ,
ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΡΑΝΤΟΛΦ;;;
Τα ονόματα βασιλικών οικογενειών, πολιτικών, δικαστών, ανώτερων αξιωματικών, επίσκοπων και αστυνομικών έχουν βρεθεί σε ένα μυστικό αρχείο το οποίο απαριθμεί δύο εκατομμύρια Ελευθεροτέκτονες.

Τα μασονικά αρχεία – 1733 με 1923 – πρόκειται να διατεθούν στο κοινό για πρώτη φορά.

Σχετική εικόνα

Δείχνουν ότι ο Βασιλιάς Εδουάρδος VII, Εδουάρδος VIII και Γεώργιος VI ήταν όλοι Ελευθεροτέκτονες.

Σχετική εικόνα
Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΣΤ' ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΟΥΪΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛΛ.

Οι στρατιωτικοί ηγέτες Δούκας του Ουέλινγκτον και Λόρδος Κίτσενερ ήταν επίσης μέλη της παράνομης ομάδας που ιδρύθηκε από μια ομάδα ανδρών σε ένα καφενείο στο Λονδίνο το 1717.

Σχετική εικόνα

Στην Βρετανία εν καιρώ πολέμου ο Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ ήταν επίσης ένας Τέκτων μαζί με τους μεγάλους της λογοτεχνίας Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, Όσκαρ Ουάιλντ και τον δημιουργό του Σέρλοκ Χόλμς, σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Άλλοι περιλαμβάνουν τους θρύλους της μουσικής σκηνής Gilbert και Sullivan, τους εξερευνητές Έρνεστ Σάκλετον και καπετάνιο Ρόμπερτ Σκοτ, τον καπετάνιο του κρίκετ στην Αγγλία Douglas Jardine και τον επιστήμονα σερ Αλεξάντερ Φλέμινγκ που ανακάλυψε την πενικιλίνη.

Περισσότεροι από 5.500 αστυνομικοί, χιλιάδες στρατιωτικές προσωπικότητες, 170 δικαστές, 169 βουλευτές, 16 επίσκοποι και ένας Ινδός πρίγκιπας περιλαμβάνονται στο αρχείο Ελευθεροτεκτόνων που θα δημοσιοποιηθεί από την ιστοσελίδα οικογενειακού ιστορικού Ancestry.

Ο επιχειρηματίας Harry Selfridge ονομάζεται στο αρχείο μαζί με τον κοινωνικό μεταρρυθμιστή Thomas Barnardo, τον διάσημο γεφυροποιό Thomas Telford και χιλιάδες μηχανικούς που έκαναν την Βρετανία μια παγκόσμια βιομηχανική δύναμη.
Ρολόι τσέπης με μασονικό σύμβολο.

Ο βαθμός στον οποίο οι Τέκτονες ασκούσαν δύναμη κατά τη διάρκεια της Βρετανικής Αυτοκρατορίας μπορεί να οδηγήσει σε επανεξέταση των δύο αιώνων της ιστορίας μας.

Η παντελώς αρσενική ομάδα αρχικά δημιουργήθηκε για να επιτρέψει “άνδρες ακεραιότητας” να βρεθούν μαζί, αποφεύγοντας τα θέματα θρησκείας και πολιτικής.

Υιοθέτησαν την πυξίδα, το τετράγωνο και την ποδιά που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία της πέτρας ως σύμβολα για την ομάδα.

Η έκδοση του αρχείου έρχεται μετά από πρωτοβουλίες των Ελευθεροτεκτόνων τις τελευταίες δεκαετίες να καταστήσουν την οργάνωση περισσότερο ανοικτή.
Ο Εδουάρδος VIII.


Πιστεύεται ότι υπάρχουν έξι εκατομμύρια Ελευθεροτέκτονες στον κόσμο σήμερα – συμπεριλαμβανομένων δύο εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ανώτερη διευθύντρια του Ηνωμένου Βασιλείου για το περιεχόμενο του Ancestry Miriam Silverman, δήλωσε: ”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους ανθρώπους ένα online παράθυρο σε μια σχετικά άγνωστη οργάνωση”.

Ο Τιτανικός

Οι Ελευθεροτέκτονες είχαν τεράστια επιρροή σε μια αμφιλεγόμενη έρευνα για την καταστροφή του Τιτανικού στην οποία περισσότεροι από 1.500 επιβάτες και πλήρωμα έχασαν τη ζωή τους.

Το μυστικό αρχείο δείχνει ότι ο δικαστής που προήδρευσε της έρευνας της Βρετανικής Επιτροπής για το ναυάγιο ήταν Ελευθεροτέκτονας, μαζί με κορυφαίους ερευνητές και κάποιους οι οποίοι δραπέτευσαν μομφής.

Μια έρευνα των ΗΠΑ κατηγόρησε την British Board of Trade για χαλαρούς κανόνες που επέτρεψαν στον Τιτανικό να πλεύσει στο παρθενικό του ταξίδι το 1912 με μόλις 20 σωσίβιες λέμβους για 2.208 άτομα επί του πλοίου.

Αλλά το Board of Trade απαλλάχθηκε από τη Βρετανική έρευνα με επικεφαλής τον Λόρδο Mersey.

Τα αρχεία δείχνουν ότι ο δικαστής ξεκίνησε ως ένας Ελευθεροτέκτονας το 1881 στη Βόρεια Στοά στο Λονδίνο.



Ο πρόεδρος της επιτροπής εμπορίου Sydney Buxton ήταν επίσης ένας μακροχρόνιος μασόνος, αφού ξεκίνησε το 1888 στο Limehouse στο Ανατολικό Λονδίνο, όπου ήταν τοπικός βουλευτής.
Δύο από τους πέντε εμπειρογνώμονες αξιολογητές της έρευνας αναφέρονται επίσης ως Τέκτονες – ο ειδικός στη ναυτική αρχιτεκτονική του Χάρβαρντ John Biles και ο ανώτερος μηχανικός αξιολογητής Edward Chaston.
Μια άλλη βασική φιγούρα στην έρευνα που παρατίθεται ως Τέκτων ήταν ο Λόρδος Pirrie.
Διετέλεσε πρόεδρος του Ναυπηγείου Harland και Wolff στο Μπέλφαστ, που έφτιαξε τον Τιτανικό και διευθυντής της μητρικής ναυτιλιακής εταιρείας White Star.
Μόνο τρεις επιβάτες ερωτήθηκαν, και ήταν όλοι από την πρώτη θέση.
“Το μόνο πρόσωπο που και οι δύο έρευνες είχαν με περιφρόνηση ήταν ο καπετάνιος του SS Καλιφόρνια, το πλοίο που είχε σταθεί από περίπου οκτώ μίλια ανοικτά, το πλήρωμά του βλέποντας τις φωτοβολίδες που εκτοξεύθηκαν απ’ τον Τιτανικό, χωρίς να κάνει τίποτα γι ‘αυτό μέχρι να είναι πολύ αργά.”
Ο Τιτανικός βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912 μετά την πρόσκρουση σε παγόβουνο στον Ατλαντικό στο δρόμο από το Σαουθάμπτον στη Νέα Υόρκη.
Υπήρχαν 700 επιζώντες. Η Βρετανική έρευνα αποφάσισε ότι ο πλοίαρχος Edward Smith έκανε “μόνο αυτό που άλλοι ειδικευμένοι άντρες θα είχαν κάνει στην ίδια θέση”.
Η White Star και η μητρική της εταιρία ήταν καθαρές από αμέλεια.
Τζακ ο Αντεροβγάλτης
Ο διάσημος βικτωριανός κατά συρροή δολοφόνος Τζακ ο Αντεροβγάλτης μπορεί να έχει διαφύγει της δικαιοσύνης λόγω της συγκάλυψης Ελευθεροτεκτόνων.
Ο περιβόητος δολοφόνος πιστεύεται ότι ήταν ένας τραγουδιστής δεύτερης κατηγορίας που ονομάζεται Michael Maybrick που έχει αναγνωριστεί ως μασόνος στα αρχεία. Ο Maybrick ήταν μέλος της Στοάς του Αγίου Ανδρέα στο Λονδίνο για περισσότερο από 20 χρόνια.
Έφυγε ένα χρόνο πριν πέντε γυναίκες δολοφονηθούν στο East End σε εννέα εβδομάδες το 1888. Η υπόθεση είναι ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια στη Βρετανική εγκληματική ιστορία. Τα αρχεία δείχνουν το ρόλο που διαδραματίζουν οι Ελευθεροτέκτονες στην αποτυχημένη έρευνα της Scotland Yard.
Ο Michael Maybrick.

Ο Επίτροπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας σερ Τσαρλς Γουόρεν ήταν ένας μασόνος μαζί με τα «μάτια και αυτιά» του για την υπόθεση, τον Αρχιεπιθεωρητή Donald Swanson.

Οι ιατροδικαστές Wynne Baxter και Henry Crawford οι οποίοι τέθηκαν για τις δολοφονίες ήταν επίσης Τέκτονες μαζί με τουλάχιστον τρεις γιατρούς της αστυνομίας, οι οποίοι εξέτασαν τα πτώματα.

Ο Maybrick ήταν στο Ανώτατο Μεγάλο Συμβούλιο των Ελευθεροτεκτόνων και περιόδευσε τη Βρετανία ως περφόρμερ.

Το χειρόγραφο εισόδου του στα μητρώα τον περιγράφει ως «τραγουδιστή».

Συναντήθηκε με τον Επικεφαλής της αστυνομίας Σερ Τσαρλς που ήταν ανώτερο στέλεχος της Τεκτονικής Εταιρείας.

Ο συγγραφέας Μπρους Ρόμπινσον, σκηνοθέτης της ”Withnail and I”, ισχυρίζεται σε ένα νέο βιβλίο ότι οι δολοφονίες του Αντεροβγάλτη έφεραν τη σφραγίδα ενός Τεκτονικού τελετουργικού.

Είπε ότι η απόδειξη ήρθε με τη μορφή ενός ζεύγους πυξίδων λαξευμένες στο πρόσωπο του θύματος Catherine Eddowes, αφαίρεση των κουμπιών και των κερμάτων από τα όργανα της Eddowes και Annie Chapman και αινιγματικά γκράφιτι σε έναν τοίχο που ήταν “η πιο κατάφωρη ένδειξη απ’ όλες”.

Ο Robinson – του οποίου το βιβλίο ονομάζεται ”They All Love Jack: Busting the Ripper” – δήλωσε: «Το σύνολο της άρχουσας τάξεως ήταν Μασονικό, από το διάδοχο του θρόνου μέχρι κάτω. 
Ήταν μέρος του να είσαι στο 'κλάμπ'.

“Μέρος της όλης ηθικής του Τεκτονισμού είναι πως ότι είναι, όπως και να’ χει γίνει, προστατεύεις την αδελφότητα – και αυτό συνέβη...

“Δεν προστάτευαν τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, προστάτευαν το σύστημα που ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης απειλούσε.

“Και για την προστασία του συστήματος, έπρεπε να προστατεύσουν αυτόν. Και ο Αντεροβγάλτης το ήξερε.”

Υπάρχουν 250.000 Ελευθεροτέκτονες σε 8.000 Στοές στην Αγγλία και την Ουαλία.

Πηγή:


Πηγή: Offtherecord

================

Σχετική εικόνα

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Καποιες κακες γλωσσες λενε οτι ο Τζακ ο Αντεροβγαλτης ήταν ο Ραντολφ Τσώρτσιλ Σπένσερ...πατέρας του Ουιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!