Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 8-8-2019






Τουρκικά «πανηγύρια» για τους βομβαρδισμούς αμάχων του 1964 με ναπάλμ -
Διευκολύνσεις από την Κυπριακή Δημοκρατία...

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 8-8-2019.
                              
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»


ΙΣΤΟΡΙΚΑ




ΕΘΝΙΚΑ 




MΑΚΕΔΟΝΙΑ



ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ


ΚΥΠΡΟΣ






ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ









ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


ΣΚΑΝΔΑΛΑ


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ













ΔΙΕΘΝΗ












ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ



ΑΛΛΑ 








1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΟ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ-ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΟΤΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΠΛΕΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΒΑΣΗΣ (ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΤΤΙΛΕΣ 1 ΚΑΙ 2),ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ!!! ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΗ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ (ΜΑ, ΚΑΙ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΠΑΥΣΙΣ ΠΥΡΟΣ ΕΓΙΝΕ)....Ο ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΙΜΑΓΙΑ ΘΕΟΡΟΥΣΕ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΥΘΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!