Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Άν είστε ευαίσθητοι, ή χαλαροί, ΜΗΝ δείτε αυτήν την ανάρτηση! ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Σχετική εικόνα
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....



ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤ, Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ 'ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ' ΓΡΑΦΕΙ Ο
ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΛΟΦΟΣ, 'ΠΑΙΔΟΓΟΥΝΤ'!!!!

Μπορεί νά μάς αρέσουν οί ταινίες καί νά περνάμε ένα ωραίο δίωρο τό βράδυ παρέα μέ μεγάλα ονόματα τού Hollywood , αλλά κανείς μας δέν γνωρίζει πόσο άρρωστη είναι ή ψυχή τού κάθε ηθοποιού πού τήν ξεπουλάει γιά νά γίνει 'στάρ' καί ν΄αποκτήσει δόξα καί χρήμα. 

Ή ποιό μιαρή επιχείρηση , τό ποιό διατεταγμένο στρατηγικό κέντρο διαμόρφωσης τρόπου ζωής καί ελέγχου τού νού τών ανθρώπων είναι ή μαύρη φωλιά μέ τά φίδια πού λέγετε Hollywood ...καί κάθε Hollywood όπου υπάρχει .

Αποτέλεσμα εικόνας για MEL GIBSON

Σύμφωνα με τον διάσημο Αυστραλό ηθοποιό Μελ Γκίμπσον, (ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΑΛΥΠΗΤΑ οι σιωνιστές λόγω της σκληρής ταινίας που  ε π έ μ ε ν ε  και γύρισε γιά τά 'Πάθη του Χριστού') στο Χόλλιγουντ επικρατεί ό Σατανισμός καί λειτουργεί «με το αίμα των αθώων παιδιών»...

Αποτέλεσμα εικόνας για PEDOWOOD

Στο Χόλλιγουντ είναι θεσμοποιημένη ή παιδεραστία...
Παίρνουν συνεχώς ένα τεράστιο αριθμό παιδιών κάθε χρόνο...
Συγκομίζουν το αίμα των παιδιών. 
Τρώνε το κρέας τους. 
Πιστεύουν ότι τους δίνει ζωτικότητα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για PEDOWOOD

Εάν το παιδί έχει υποστεί σωματικό και ψυχικό βία πριν από το θάνατό του, πιστεύουν ότι θα κερδίσουν επιπλέον δύναμη ζωής.
...ΕΔΩ

.. αλλά άλλοι «αστέρες» όπως ο Keanu Reeves λένε το ίδιο πράγμα: «Το βλέπουν σαν το απόλυτο υψηλό. 
Λένε ότι τους δίνει ζωή. 
Όσο περισσότερο υπέφερε το παιδί, τόσο περισσότερο φόβο και ορμονική αδρεναλίνη είχε στο σύστημά του τη στιγμή του θανάτου, τόσο ισχυρότερη είναι η επίδραση στους ανθρώπους που καταναλώνουν το αίμα. Ζουν γι 'αυτά τα πράγματα. " 

Αποτέλεσμα εικόνας για Adrenochrome

ADRENOCHROME / C9H9NO3
Το Adrenochrome είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3 που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη). Το παράγωγο carbazochrome είναι ένα αιμοστατικό φάρμακο. 
Παρά την ομοιότητα των χημικών ονομάτων, δεν σχετίζεται με χρώμιο ή χρώμιο. Το αδρενοχρόμετρο (εναλλακτικά ονομαζόμενο Neuromelanin) είναι ένα παραισθησιογόνο φάρμακο για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έχει χρησιμοποιηθεί στο 'Project MKUltra'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Project MKUltra

Όπως και το διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος (LSD), τα πειράματα μυστικού ψυχρού πολέμου εξέτασαν διάφορα φάρμακα κατά τη διάρκεια ανήθικων πειραμάτων στον άνθρωπο στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Project MKUltra

Αυτά τα παραισθησιογόνα φάρμακα (βλέπε επίσης ψυχοσωματική ιατρική) ανταγωνίζονται τα ψυχολογικά φαινόμενα, τα οποία μπορεί να εξηγήσουν (αλλά όχι οριστικά) την εμφάνιση «αλλοδαπών» κατά τις απαγωγές. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Project MKUltra

Το Adrenochrome, χημικό γνωστό από τουλάχιστον την δεκαετία του 1930, είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3 που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη) σε θηλαστικά. 

Η χημική ουσία συγκεντρώνεται κυρίως στον οργανισμό σε περιόδους υψηλών συνθηκών απόκρισης, όπως κατά τη διάρκεια ακραίων τραυμάτων και ταλαιπωρίας. 

Το αδρενοχρώμιο είναι γενικά γνωστό ότι συλλέγεται από τους επιγονικούς αδένες πιγκουίνων σε μέρη όπως η Ανταρκτική (ο νότιος πόλος}. 

Ωστόσο, αυτό προφανώς δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της παγκόσμιας luciferian 'ελίτ'.  Ως εκ τούτου, συνδέοντας το pedogate (το οποίο πρόσφατα ανετράπη και αποκαλύφθηκε από την DOJ των Ηνωμένων Πολιτειών), η 'λουσιφερική ελίτ' απαγάγει παιδιά, κάνει βιασμούς και τα βασανίσει για να συγκεντρώσει την αδρεναλίνη / επινεφρίνη στους αδένες τους, στη συνέχεια να μαζέψει το αδρενοχρόμετρο αδένες ενώ το υποκείμενο ζει (το Adrenochrome δεν διαρκεί πολύ σε μια μεταθανάτιση) θυσιάζουν το παιδί μετά την εξαγωγή του φαρμάκου. 

Εναλλακτικά, το άτομο μπορεί να διατηρηθεί ζωντανό για επαναλαμβανόμενες εκχυλίσεις. (κρατούν τα παιδιά αιχμάλωτα ως φυλακισμένοι, κρυμμένοι κάπου, για μια "μακροχρόνια θεραπεία τραυματισμού", όπου διατηρούν το παιδί ζωντανό, αλλά τραυματίζουν, βασανίζουν, βιάζουν και εκχυλίζουν το αίμα του παιδιού με μεταγγίσεις αίματος πολλές φορές, μέχρις ότου το παιδί πεθαίνει τελικά από την κακοποίηση και την απώλεια αίματος ή αποφασίζουν να σκοτώσουν το παιδί σε μιά από τίς πολλές (μηνιαίες) τελετές τους για θυσία παιδιών.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΙΔΙ .

Σε αυτήν την περίπτωση, μια βελόνα βυθίζεται στο μάτι για να εξαγάγετε το Adrenochrome από το στέλεχος του εγκεφάλου χωρίς να κόψουν το κρανίο. Αυτό έγινε σάτιρα στο πρώτο επεισόδιο "Whom the Gods Destroy", της Σειράς 1 της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Lewis (2008). 

Αποτέλεσμα εικόνας για Project MKUltra

Φυσικά όλα μοιάζουν με ένα αστείο, αλλά ξέρουμε πώς η λουσιφέρικη ελίτ αγαπά να τσαλακώνει την αλήθεια στα πρόσωπά μας απροκάλυπτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για FBI

Σύμφωνα με το FBI, κατά μέσο όρο 460.000+ αγνοούμενα παιδιά στην Αμερική κάθε χρόνο, ωστόσο ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερος,αφού πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το 'FBI' δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια διεφθαρμένη μπροστινή οργάνωση που καλύπτει εγκλήματα για τις 'luciferian ελίτ' στην Αμερική .

Αποτέλεσμα εικόνας για FBI

Οι επιστήμονες έχουν υποθέσει ότι η μακροχρόνια έκθεση στο Adrenochrome μπορεί να προκαλέσει σχιζοφρένεια. 

Αυτό μπορεί εν μέρει να οφείλεται στο γεγονός ότι οι Σιωνιστές έχουν περισσότερες από 30 φορές περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από τη διανοητική διαταραχή από τον γενικό πληθυσμό.


'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

4 σχόλια:

  1. Ετσι σατανολατρεια παιδεραστια και επιστημονικη φαντασια !!και φευγεις γκολ ...Για ενα τους γουσταρω που σας γαμανε το μυαλο κωλοτρυπιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχιδια αμα δεν διναν κολυμπαρι εδω δεν θα ζυγωνανε!!αν οικειοθελος δεν ψηφιζαν μασωνους το ιδιο εχουν ευθυνη και οι δυο για τα παραπανω!!!οσο για σας φαντασμενους δεν περασα οτι περασα για να ασχοληθω με τσουτσεεκια που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα!!ελεγες για τεχνολογιες και εκλεγες σα πουτανιτσα...Του θεου την τεχνολογια να δεις φαντασμιοπληκτε μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σου γαμησανε το μυαλο και χαιρομαι για αυτο









    που να ηξερες ποσο απλα ειναι τα πραγματα αρχιδι που αναλωνεσε με αρχιδιλικια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα δειτε εργο και σεις εκει αλλιωτικο!!Χριστιανισμος βαλετε πουτανακια απο ποτε εχει χριστιανισμο η δυση?Η δυση ειναι η αιτια που ακουνε χριστιανο και τον μισουνε οι αραβες σε μεγαλο βαθμο λογω αμερικανων λοιπων αποικιοκρατων.καταλαβες αρχιδι?Που ειναι οι κληρικοι οι originalπου τους βλεπαν οι δαιμονες και τρεχανε?τωρα τους βλεπουν και γελουνε καταλαβες αρχιδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!