Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕΛΗ ΜΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ....ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (!) ΣΕ ΒΑΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!!!



Γράφει ο Νικογιάννης

Στην γραμμή των προκατόχων τους βαδίζει η νέα ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αφού τα στρατόπεδα παραμένουν αφύλακτα με αποτέλεσμα να γίνονται διάφορα περιστατικά που έχουν ως αποτέλεσμα να ρεζιλεύουν τις ένοπλες δυνάμεις .

Το τελευταίο περιστατικό έχει να κάνει με δύο Γερμανούς κολυμβητές μέλη Μ.Κ.Ο. οι οποίοι μπήκαν σε βάση καυσίμων χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, αφού δεν υπήρχε φύλαξη της βάσεως! 

Το ζευγάρι έφτασε ...κολυμπώντας στην βάση και ξεκίνησαν να κάνουν ηλιοθεραπεία (!!!), όταν μετά από ώρα ένας στρατεύσιμος που περνούσε από την περιοχή τους είδε να λιάζονται (!) και τους ερώτησε «Τι κάνουν και πώς εισήλθαν στην βάση».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εκείνοι του απάντησαν στα αγγλικά ότι . ...από διπλανό κολπίσκο και έφτασαν, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει και ότι πουθενά δεν υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες...

Είχαν ξεκινήσει, όπως είπαν από έναν όρμο που βρίσκεται περίπου 2 χλμ. μακριά κι επειδή κουράστηκαν βγήκαν στη βάση!

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι των Γερμανών έχει σχέση με Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιείται στο προσφυγικό!

Μιλάμε για την πλήρη ξεφτίλα και να ξεφτιλίζει κανείς τον εαυτό είναι δικαίωμά του, το να ξεφτιλίζει τις ένοπλες δυνάμεις είναι «εγκληματικό» και καλά από τους αριστερούς που μας κυβερνούσαν το περιμέναμε, γιατί είναι και θέμα ιδεολογικού υπόβαθρου, από τους «σκληρούς» δεξιούς που ήρθαν στην εξουσία περιμέναμε τουλάχιστον καλύτερα αντανακλαστικά.

Υ.Γ. Αυτά βλέπουν οι τούρκοι και γελάνε.

Υ.Γ.2: Αχ καημένε Έλληνα πατριώτη ποιους εμπιστεύτηκες ;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Τώρα τελευταία πολλοί γερμανοί πιάνονται κοντά σε βάσεις.Τυχαίο;Δε νομίζω.Είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί θα αφεθούν ελεύθεροι σε λίγο λόγω αμφιβολιών.Α,ρε κατακαημένη ελλααδίτσα,έχεις τους χειρότερους σε όλα τα κρίσιμα πόστα της πολιτικής,του στρατού,και της εκκλησίας.Μου φαίνεται πως οι νοσταλγοί της επταετίας,θα αυξηθούν κατακόρυφα.Άδικο θα έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!