Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ Η Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟ-ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ....


ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ "ΜΑΕΣΤΡΟΣ"
ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ,
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ....ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΚΑΙ
ΔΕΞΙΑ Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ
ΤΩΝ ΛΑΩΝ"...

«Αντι-ιμπεριαλιστική» εκδήλωση στην Ακρόπολη και εν συνεχεία πορεία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν απόψε οι σταλινοκουκουέδες της «Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη», «για τα 74 χρόνια από το έγκλημα των ΗΠΑ σε Χιροσίμα και το Ναγκασάκι».

Αποτέλεσμα εικόνας για χιροσιμα

Αποτέλεσμα εικόνας για χιροσιμα

Παρόμοιες συνάξεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα μέρη της Ελλάδος…

Οι τελευταίοι στον κόσμο νοσταλγοί του χασάπη Στάλιν θα έπρεπε να ντρέπονται, να κοκκινίζουν και να το βουλώνουν τέτοιες ημέρες, αντί να επιχειρούν να βγουν κι από πάνω! 

Αποτέλεσμα εικόνας για χιροσιμα

Γιατί, αφ΄ενός μεν όταν οι Αμερικανοσιωνιστές έρριξαν τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία (στις 6 Αυγούστου στη Χιροσίμα και στις 9 Αυγούστου στο Ναγκασάκι), είχαν σύμμαχο την πολυαγαπημένη τους σταλινική Σοβιετική Ένωση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για χιροσιμα

Και αφ΄ετέρου δε, το ίνδαλμά τους, ο «μεγάλος Στάλιν» εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και στις 8 Αυγούστου κήρυξε τον πόλεμο στην καθημαγμένη Ιαπωνία («προς επιτάχυνση της λήξης της παγκόσμιας σύρραξης»), λειτουργώντας σαν κοράκι που αρπάζει τη λεία! 

Σχετική εικόνα

Το πτώμα της Ιαπωνίας παραδόθηκε λίγες ημέρες αργότερα (στις 14 Αυγούστου)…


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!