Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

O Epstein ήταν υψηλόβαθμος πράκτορας της 'Mossad'. »Τον αυτοκτόνησαν΄΄ γιατί ήξερε πολλά για τις στημένες επιθέσεις της 11/09/01, για μυστικά βιολογικά όπλα και τ΄απόκρυφα της αμερικάνικης 'ελίτ' ….




O Epstein επίσημα “α π ο σ ύ ρ θ η κ ε”, η υπόθεση που κινδύνευε να εκθέσει το μεγάλο εκβιασμό και τις ψευδείς επιθέσεις της 11ης Σεπτέμβρη 2001 επισήμως έκλεισε.
Αναλυτές αναρωτιούνταν γιατί ο Jeffrey Epstein δεν “αποσύρθηκε” όπως ο Oussama Benladen από τους εργοδότες τους. 
Αυτό έκτοτε έγινε.

Θάνατος με στραγγαλισμό ή πίνοντας ένα ισχυρό liqueur πλησίον μιας πλαζ όχι μακριά από το μεγάλο Tel-Aviv υπό μια νέα ταυτότητα, η απόσυρση ή η εξαφάνιση του Epstein θέτει τέλος σε μια υπόθεση που αρχίζει να δίνει κρύους ιδρώτες στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ, στην υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ και στις δυνατές οικογένειες των ΗΠΑ.

Τα παιδοφιλικά σκάνδαλα έχοντας συγκλονίσει το βρετανικό καθεστώς και ολοκληρωτικά έχοντας θέσει σε αναξιοπιστία τις δομές του βέλγικου κράτους όλες τις κατέπνιξαν γιατί αποκάλυψαν μια έκφανση πολύ παραγνωρισμένη των μηχανισμών εκβιασμού που οι ειδικές υπηρεσίες του διεθνούς σιωνισμού χρησιμοποιούν για να ελέγξουν την πλειοψηφία πολιτικών ανδρών και γυναικών ή δημόσιων προσωπικοτήτων Αμερικής, Ευρώπης και κάποιων χωρών της Ασίας.

Στη Γαλλία σπανίζουν τα πρόσωπα τ΄αρκετά γενναία που αποπειρώνται να εργαστούν επί της τελετουργικής παιδοφιλίας σε θεσμικό περιβάλλον συστηματικά ωστόσο συντρίβονται και κοινωνικά “εκμηδενίζονται”. 
Αυτό είναι ένα θέμα tabou κι επομένως ανύπαρκτο.

Ακριβώς όπως ο Benladen και ο Epstein. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο δημιουργημένο από την επίσημη προπαγάνδα, ο πρώτος ρίχθηκε στον Ινδικό Ωκεανό με στρατιωτικές τιμές και σύμφωνα με το μουσουλμανικό έθιμο ενώ ο δεύτερος αυτοκτόνησε στο υπερ-επιθεωρούμενο κελί του στη New York. Αυτές είναι επίσημες αλήθειες. 

Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Μας κρύβουν τα πάντα σε όλους τους τομείς. 
Συμπεριλαμβανομένου του επιστημονικού τομέα. 
Τι να πεις λοιπόν για τα γυριστά χτυπήματα των barbouzes;

Ο Epstein ήταν ένας υψηλόβαθμος πράκτορας της ισραηλινής Mossad όπου πρόσφερε τεράστιες υπηρεσίες. Γνώριζε πολλά πράγματα σχετικά με την 11η Σεπτέμβρη 2001, τους Clinton, Ehud Barak, Benyamin Netanyahu, τα μυστικά προγράμματα βιολογικών όπλων, για Obama, Trump και για όλη την ελίτ του μεγάλου βόθρου που είναι η Washington D.C. T΄αστραφτερά των υπηρεσιών όφειλαν να οδηγήσουν τους εργοδότες του να τον αποσύρουν “αυτοκτονώντας τον”. Πρέπει πάντα να σώζουν τα ψευδοπροσχήματα.

https://reseauinternational.net/epstein-officiellement-retire-laffaire-qui-risquait-dexposer-le-grand-chantage-et-les-fausses-attaques-du-11-septembre-2001-est-officiellement-close/12.08.19

source:https://strategika51.org/archives/66460

dimpenews

Δείτε επίσης:

Δικαστικά έγγραφα αποδεικνύουν πως ο Β Clinton μετείχε στα πάρτυ σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών του παιδόφιλου Jeffrey Epstein…..

Η αυτοκτονία του παιδόφιλου Τ.Έπσταϊν απέδειξε την σκευωρία κατά Ν.Τραμπ για δήθεν «ρωσική ανάμιξη» στις εκλογές

Και καπως ετσι πεθαινουν οι δισεκατομμυριουχοι …

Ζει ο Jeffrey Epstein ;

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/o-epstein-mossad-11901.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην αυτοκτονησαν τον δικο τους ανθρωπο...

    Καπου τον φυγαδευσαν, οπως τον Χιτλερ και τον μπιν λαντεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!