Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΑΝΑΓΙΑ αποκάλυψε γιατί είχαμε ΠΟΛΕΜΟ το 1940 στην Ελλάδα !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ




Ώρα ανάρτησης βίντεο: 26/10/2019 23.45

22 ώρες και 20' μετά, οι ΠΡΟΒΟΛΕΣ σε ζωντανή ενημέρωση είναι 6040 https://imgur.com/KAz52x8 ενώ οι εμφανιζόμενες στο βίντεο είναι 4688, ΔΗΛ. 1350 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ.


Όσοι διαβάζετε πρώτη φορά για το θέμα με τις προβολές, μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο στο βίντεό μας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT...
=========================================
Όπως είναι γνωστό, η Παναγία μας εμφανίστηκε σε πολλούς στρατιώτες στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο.
Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο ευλαβέστατος Ανθυπασπιστής τότε κ. Νικόλαος Γκάτζαρος, του οποίου η αναφορά για την εμφάνιση της Παναγίας είναι καταγεγραμμένη επίσημα στα Αρχεία του Ελληνικού Στρατού.

Με δάκρυα συγκινήσεως μας διηγείται το θαυμαστό περιστατικό.
Είναι πολύ σημαντική η αναφορά του αυτή διότι η ίδια η Παναγία μας αποκαλύπτει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ για τις οποίες Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ την κήρυξη αυτού του πολέμου στην Ελλάδα το 1940.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά λοιπόν του κ. Νικόλαου Γκάτζαρου λοιπόν, το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου 1941 περί τις 8μμ, όταν μετέβη σε παρακείμενο του καταυλισμού, του Λόχου στον οποίο βρισκόταν, μικρό ύψωμα όπου συνάντησε την Παναγία μαυροφόρα και η οποία είπε στον ευλαβή ανθυπασπιστή τα εξής:

Επίσης αποκαλυπτική είναι η αναφορά της Παναγίας μας στην τελική νικηφόρο κατάληξη αυτού του πολέμου υπέρ των Ελλήνων, διότι ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ, όπως η ίδια αναφέρει... «Είμαι η Παναγία. Μη φοβάσαι, παιδί μου. Εγώ ενεφανίσθην να σου ειπώ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΗΣΗΣ.
2)»Ο πόλεμος ούτος εκηρύχθη εναντίον της Ελλάδος, ίνα γνωρίση ο κόσμος ότι ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΚΑΘ' ΗΝ ΥΒΡΙΖΕΝ, ΕΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΡΕΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗ, ίνα μάθη ότι υπάρχει και προϊσταται μία ανωτέρα δύναμις, κυβερνώσα και διέπουσα τα πάντα και τους νόμους του Σύμπαντος, Ο ΘΕΟΣ, τρανότατα δε τεκμήρια της υπάρξεως ταύτης είναι τα συχνά θαύματα των Αγίων της Εκκλησίας του Χριστού.

1)»Ο παρών πόλεμος εκηρύχθη απροκαλύπτως και αναιτίως υπό της Ιταλίας εναντίον της Ελλάδος, ΑΛΛΑ ΘΕΛΗΜΑΤΙ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΤΟΥΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ. 3)»Έδει να μάθη ο κόσμος ότι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. «Ανάφερε λοιπόν ταύτα και εγγράφως εις τον Διοικητήν σου, ίνα μη πτοηθή προ ουδενός κωλύματος, καθότι ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ». ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ, ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ; ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ Πηγή βίντεο:
Πηγή Αναφοράς:
https://www.orp.gr/wordpress/?p=6258
Γυναίκες Ηπειρώτισσες (ορχηστρικό)
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός...

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!