Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.... Πρώτος εκλογικός θρίαμβος (57%!) για τον Μ.Σαλβίνι στην Ιταλία: Ψυχρολουσία για Αριστερά και «5 Αστέρια»!

5 7  % !


ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΙΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ"...

Ο Ματτέο Σαλβίνι κέρδισε  Α Ν Ε Τ Ω Σ  το πρώτο εκλογικό 'τεστ' μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση και την συγκρότηση της συγκυβέρνησης της Αριστεράς με το συνονθύλευμα των 5 Αστέρων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για donatella tesei

Στην κεντρική περιφέρεια Ούμπρια, η υποψήφια περιφερειάρχης της 'Λέγκα' Nτονατέλλα Τεζέϊ έλαβε το 57% των ψήφων!

Ο αντίπαλός της, Βιντέντσο Μπιανκόνι, ο οποίος στηρίχθηκε από τα Πέντε Αστέρια και το Δημοκρατικό Κόμμα, δεν ξεπέρασε το 37%...

«Πρόκειται για ιστορική νίκη. Αν άφηναν να ψηφίσει και την υπόλοιπη Ιταλία, θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα», δήλωσε αμέσως με την γνωστή του έμφαση ο Σαλβίνι.

Σχετική εικόνα

Για την συμμαχία η οποία στηρίζει την κυβέρνηση Κόντε, πάντως είναι πραγματική ψυχρολουσία.

Προς το παρόν εγκαταλείπεται κάθε μελλοντική συμπόρευση «πεντάστερων» και κεντροαριστεράς σε τοπικό επίπεδο. 
Οι αναλυτές εξηγούν ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να πείσει τους Ιταλούς πως έχει καινοτόμες προτάσεις.

[pronews.gr]

https://www.triklopodia.gr/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CF%81%CE%AF%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC-%CF%83%CE%B1/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!