Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Εδώ ΣΤΑΜΑΤΑ το μυαλό του ανθρώπου! --Οι Επίσκοποι δ ι ε υ κ ο λ ύ ν ο υ ν την ΑΛΩΣΗ της Εκκλησίας και της Πατρίδος! Εκτελεστής ο κ.Ιερώνυμος!!!


Η ΜΚΟ της Εκκλησίας, θα αναλάβει ...εξ ολοκλήρου την νομική παροχή ασύλου στους αλλόφυλους εισβολείς!!!


(ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;)


Σύσκεψη για τους αλλόφυλους εισβολείς πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος την ώρα που πληθαίνουν οι ροές προς τα ελληνικά νησιά, η κατάσταση είναι ασφυκτική και η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία εγείρει ανησυχίες για νέο κύμα εισβολέων προς την χώρας μας.

Εξ άλλου, λίγο νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν απείλησε Ευρώπη και Ελλάδα ότι θα «αφήσει» 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες προς… Δυσμάς.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα
όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση.
«Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοϊδη έγινε με σκοπό να υπάρξει μια συνεργασία με την παρούσα κυβέρνηση για το ζήτημα του μεταναστευτικού.

Η συνεργασία ξεκινά με καλές προϋποθέσεις γιατί και από τις δυο πλευρές υπάρχει διάθεση για δουλειά. 

Η ΜΚΟ της Εκκλησίας έχει όλες τις υποδομές για την νομική παροχή ασύλου στους μετανάστες αλλά και την επανένωση οικογενειών. Σ

ήμερα συζητήθηκε η δυνατότητα να δοθούν ακίνητα της Εκκλησίας ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν οικογένειες μεταναστών και ασυνόδευτων ανηλίκων.

Ζητήθηκε όμως από την πλευρά της Εκκλησίας τα προγράμματα αυτά να τα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Εκκλησία, από την αρχή τους μέχρι το τέλος. Επιπλέον συζητήθηκε και η δυνατότητα ένταξης αυτών των ανθρώπων που θα παραμείνουν εδώ στην Ελλάδα».

Ο Χρυσοχοϊδης έκανε λόγο για την τεράστια προσφορά της Εκκλησίας στην περίοδο της κρίσης, προσθέτοντας «είστε αξιέπαινοι».

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του επεσήμανε ότι υπήρξε ανταπόκριση από όλους «από τη μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη» τονίζοντας την αξία του εθελοντισμού.

το είδα

Σχόλιον Δημητρίου Χατζηνικολάου:

Μέχρι τώρα, οἱ ρόλοι «ἐκκλησίας» καί «πολιτείας» ἦσαν διακριτοί, μέ τήν ἔννοιαν ὅτι οἱ μέν ψευδο-πολιτικοί ἦσαν ἀφοσιωμένοι εἰς τήν καταστροφήν τῆς Ἑλλάδος, οἱ δέ ψευδο-επίσκοποι ἦσαν ἀφοσιωμένοι εἰς τήν καταστροφήν τῆς Ὀρθοδοξίας. 

Προφανῶς, τά κοινά ἀφεντικά των (οἱ Σιωνισταί) εἶχον ἐπιμερίσει τό ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΝ ἔργον πού οἱ ὡς ἄνω ΠΡΟΔΟΤΑΙ ἐπιτελοῦν, ἔτσι ὥστε «ὁ κατάλληλος ἄνθρωπος νά ἔχῃ τήν κατάλληλον θέσιν». 

Ἀπό τοῦδε καί στό ἑξῆς, οἱ δύο αὐτές κατηγορίες ΠΡΟΔΟΤΩΝ θά εἶναι προφανῶς εἰς «συναλληλίαν», οὕτως ὥστε νά εἶναι ἀποτελεσματικώτεροι εἰς τήν καταστροφήν τῆς Ἑλλάδος καί τῆς Ὀρθοδοξίας πού ἐπιδιώκουν. 



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Εάν όπως πιστεύουν πολλοί, πάμε προς στην εποχή του Αντίχριστου, οι κληρικοί θα είναι οι πρώτοι αλλά όχι και οι τελευταίοι, που θα περάσουν από πολύ σκληρές και επώδυνες καταστάσεις.
    Αυτό φυσικά το απευχόμαστε για όλους.

    Εμένα με ανησυχεί πολύ περισσότερο, ο επόμενος προφητικός λόγος που σίγουρα είπε ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης:
    "Θα υπάρξει αποστασία του κλήρου, και μακάρι να μην ζω τότε" (διότι δεν ήθελε να δει αυτή την αποστασία).

    Ο Θεός να μας ελεήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τότε γιατί όταν κάποιος ήταν συνεργάτης των Εθνικοσοσιαλιστών Γερμανών ήταν κακός; Τουλάχιστον εκείνοι προσπάθησαν να απαλλάξουν τον κόσμο από τον σιωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σίγουρος αδερφέ πως προσπάθησαν να απαλλάξουν τον σιωνισμό ;!;!;! Μήπως τον εδραίωσαν σε τέτοιο βαθμό που τους έδωσαν και κρατική οντότητα, σύνορα και γη ;!;!;!;
      Μάλλον χρειάζεσαι γενναία αναβάθμιση της γνώσης της ιστορίας που δε σου μάθανε και προφανώς δεν ανακάλυψες ποτέ μέχρι σήμερα ...

      Για αρχή, τροφή και σκέψη σου προτείνω το ακόλουθο :

      NWO Myron Fagan αποκαλύπτει την αλήθεια για τους Illuminati 1967

      https://www.youtube.com/watch?v=87sgmJ_mTCs

      Διαγραφή
  3. Τη αλωση της Εκκλησιας την επεφεραν με την ψευτοσυνοδο Κολυμβαριου ,κατοπιν ακουλουθησε η δευτερη κατρακυλα με την αναγνωριση της σχισματικων της Ουκρανιας και η μεγιστη πτωση ειναι να περιθαλψη τους λαθρο ,επειδη κρεμιζουν Σταυρους και βεβυλωνουν Εκκλησιες ,αφου οι ιδιοι προηγουμενως φροντησαν να τα κρεμισουν εκ των εσω.
    Και να σκευτει κανεις οτι τα χρηματα και η περιουσια της Εκκλησιας ειναι απο τον οβολο και το υστεριμα του ποιμνιου της ,
    το οποιο ουτε καν υπολογιζει μετα τις προδοσιες εις βαρος της πιστη του και πολυ λιγοτερο να το στηριξει οικονομικα.
    Για τους λαθρο εβγαλε ο Αρχιεπισκοπος απο σεβασμο τον σταυρο του ,ειναι δυνατον να μην τους βαλει και στα διαμερισματα της Εκκλησιας.
    Γιατι πεφτουμε απο τα συνεφα ,τι περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πρώτη φωτογραφία ο Ιερώνυμος φαίνεται να έχει αφαιρέσει το σταυρό του.Που ξανακούστηκε ο οικοδεσπότης να προσαρμόζεται σε κανόνες που βάζει ο φιλοξενούμενος.Συνήθως ο φιλοξενούμενος προσαρμόζεται στους κανόνες που θέτει ο οικοδεσπότης.Λυπάμαι για την κατάντια του κλήρου,γιατί σκέφτομαι πως κάποιοι ιερείς κάποτε προτίμησαν το θάνατο από το να αλλαξοπιστήσουν,ενώ σήμερα προτιμούν να προδώσουν το Χριστό ελαφρά τη καρδία, χωρίς καμιά πίεση,από φόβο μην τους χαρακτηρίσουν φασίστες!Ε,μη θίξουν και τα πιστεύω των λαθροορκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλεπουμε οτι ο Ιερωνυμος συνεργαζεται αριστα με την πολιτικη ηγεσια.
    Η πολιτικη ηγεσια προοθει με το λαθρομετανασταυτικο την παγκοσμιοποιηση
    και η θρησκευτικη ηγεσια την πανθρησκεια.
    Εξ αλλου τι σημαινουν η ψευδοσυνοδος Κολυμβαριου η μη ενωση με τους αιρετικους ,η δε αναγνωρηση των σχισματικων της Ουκρανιας ,την ενωση με τους σχισματικους ,τωρα μενει και η αναγνωρησει των αλλων θρησκειων και εχουμε την πανθρησκεια ,γιαυτο συνεργαζεται η θρησκευτικη ηγεσια με την πολιτικη ηγεσια στο λαθρομετανασταυτικο.
    Δεν πιστευουμε να το κανουν απο αγαπη για τον πλησιον ,αφου δεν αγαπουν τον Θεο ,που τοσο προδιδουν ,με ψευτοσυνοδους και απολυτη σιγη ,οταν καταπατουν οι πολιτικοι ηγετες τον νομο του Θεου ,νομοθετουντες εναντια στο Ευαγγελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!