Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΗΠΑ: «Να πάψει η φοροαπαλλαγή από όποια εκκλησία δεν αποδέχεται τον “γάμο” των ομοφυλόφιλων», λέει υποψήφιος για το «χρίσμα» των Δημοκρατικών......




Ο Beto O'Rourke, υποψήφιος για την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος και πρώην Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων για την πολιτεία του Τέξας, ζητά από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αφαιρέσει το καθεστώς της φοροαπαλλαγής των θρησκευτικών οργανώσεων που αντιτίθενται στον «γάμο» ατόμων του ίδιου φύλου...

[ΚΟ: Ο 47χρονος ιρλανδικής καταγωγής Beto O' Rourke (Μπέτο Ο’ Ρουρκ), ο αποκαλούμενος «λευκός Ομπάμα», ή «η νέα μεγάλη δημοκρατική ελπίδα», προβάλλεται από τα ΜΜΕ ως ο «αγαπημένος της Generation X» (των νέων). 

Ένα από τα προσόντα του, έτσι τουλάχιστον όπως προβάλλεται, είναι ότι υπήρξε μέλος πανκ συγκροτήματος. 

Αναφερόμενος ως “businessman” και γεννημένος σε αρκετά εύπορη οικογένεια και με παρελθόν στην πολιτική, φαίνεται ότι ο Ο’Ρουρκ δεν χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά. 

Ζει με την σύζυγό του Amy Hoover Sanders, κόρη του εβραϊκής καταγωγής πάμπλουτου μεγαλοεπιχειρηματία Bill Sanders (καμία σχέση με τον 78χρονο, επίσης εβραϊκής καταγωγής, Δημοκρατικό υποψήφιο Bernard “Bernie”Sanders) και τα τρία τους παιδιά, στο Ελ Πάσο σε ένα παλαιό αρχοντικό, στο οποίο το 1915 είχαν συναντηθεί ο θρυλικός Πάντσο Βίλα με τον Αμερικανό στρατηγό Hugh Scott. Ο O'Rourke είναι μέλος των Rotary και δηλώνει καθολικός].

Όταν ερωτήθηκε για αυτό την προπερασμένη εβδομάδα, ο O'Rourke δήλωσε: "Δεν μπορεί να υπάρξει ανταμοιβή, κανένα όφελος, καμμία φορολογική ανάσα για κανέναν πρόσωπο, ή κανένα θεσμικό όργανο, ή οργάνωση στην Αμερική, που αρνείται τα πλήρη ανθρώπινα δικαιώματα και τα πλήρη πολιτικά δικαιώματα όλων στην Αμερική".

Αλλά γιατί επιτρέπεται στις θρησκευτικές οργανώσεις να έχουν φορολογικές εκπτώσεις στις ΗΠΑ;

Οι Αμερικάνοι φορολογούμενοι έχουν την δυνατότητα οι συνεισφορές τους σε εκκλησίες και άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημά τους εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. 

Λίγα χρόνια μετά τη δημιουργία του φόρου εισοδήματος, το ανώτατο επιτόκιο αυξήθηκε σημαντικά, προκειμένου να αποφέρει έσοδα για τον Α΄Παγκόσμιο  Πόλεμο. 
Υπήρχε ανησυχία την εποχή εκείνη ότι ένα τέτοιο υψηλό ποσοστό θα εξασθενούσε τα διαθέσιμα κεφάλαια για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Επομένως, οι εισφορές αυτές απαλλάχθηκαν από τη φορολογία.

Ένα παράδειγμα: Αν κάποιος έχει ατομικό φόρο εισοδήματος 37% και κάνει μια προσφορά $ 100 σε μια εκκλησία, τα $ 100 του εισοδήματος δεν φορολογούνται. 
Αντί να δώσει στην κυβέρνηση $ 37, δεν της δίνει τίποτα.

Οι θρησκευτικές οργανώσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις απαλλαγής πρέπει να οργανώνονται και να λειτουργούν αποκλειστικά για θρησκευτικούς σκοπούς. 
Κανένα από τα κέρδη τους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιωτικό όφελος ενός ατόμου ή ενός μετόχου. 
Και πρέπει να αποφεύγουν την άσκηση πιέσεων σε πολιτικά θέματα ή να παρεμβαίνουν σε πολιτικές εκστρατείες.

Σε συνέντευξή του ο ευαγγελιστής Franklin Graham, δήλωσε ότι ο πρόταση αυτή του O'Rourke, είναι ενδεικτική μιας γενικότερης στάσεως των «προοδευτικών», απέναντι στις εκκλησίες που δεν σκύβουν το κεφάλι στην ατζέντα τους.

"Νομίζω ότι η Αριστερά, οι σοσιαλιστές έχουν καταστήσει σαφές ότι στέκονται ενάντια στην εκκλησία", είπε ο Graham στο 'CBN News'. 
"Μόνο εάν υποκύψουμε και αποδεχτούμε την ατζέντα τους σε σχέση με την LGBTQ ατζέντα, τότε θα λάβουμε το καθεστώς απαλλαγής από φόρους. 

Και φυσικά και οι άλλοι υποψήφιοι τον χειροκρότησαν και αυτό ακριβώς δείχνει πού βρίσκεται η καρδιά τους και πού θέλουν να το πάνε".




«Δεν είμαι αντι-γκέι, δεν βγαίνω έξω να μιλήσω εναντίον των ομοφυλόφιλων, να πολεμήσω τους ομοφυλόφιλους ή κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα δεν θέλω να με αναγκάσουν να δεχθώ την ατζέντα τους, και να αποδεχτώ αυτό που θεωρούν αυτοί αλήθεια. 

Δεν είναι, είναι αμαρτία και νοιάζομαι για τους ομοφυλόφιλους, τους αγαπώ ώστε να τους προειδοποιήσω ότι αν δεν μετανοήσουν και δεν επιστρέψουν από την αμαρτία τους, ο Θεός θα τους κρίνει, όπως ο Θεός θα κρίνει κάθε αμαρτία, είτε κάποιος είναι ψεύτης, είτε κλέφτης, όλοι μας είμαστε αμαρτωλοί και πρέπει να μετανοήσουμε και να επιστρέψουμε από την αμαρτία μας», εξήγησε ο Graham.

Αλλά αυτό που ανησυχεί τον Graham δεν είναι μόνο η ατζέντα της αριστεράς. 
Ανησυχεί επίσης πολύ για το πώς το μήνυμα θα διαφθείρει τους Χριστιανούς.

"Θα υπάρξουν πολλοί χριστιανοί που δυστυχώς θα υποκύψουν και θα υποταχθούν, και πολλοί το έχουν κάνει ήδη, εγώ όμως δεν πρόκειται να το κάνω αυτό", είπε.

ΚΟ / από εδώ κι εδώ


"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Ο σατανάς γνωρίζει ότι οι πολλοί άνθρωποι είναι υποδουλωμένοι στην ύλη και στα σωματικά αγαθά, και εκβιάζει μέσα από αυτά τους ανθρώπους.

    Και ο επερχόμενος Αντίχριστος, που είναι συνειδητό όργανο του σατανά, θα εκβιάσει τους ανθρώπους μέσα από τα σωματικά αγαθά.

    Δεν μπορούν τα ταλαίπωρα θύματα και ταυτοχρόνως συνεργάτες του σατανά, να καταλάβουν ότι ο Θεός ΜΠΟΡΕΙ να τους εξαφανίσει οριστικά από τη γη, ΜΟΝΟ με τον ΛΟΓΟ του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομίλησε ο "δημοκρατικότατος" μιστερ ρουρκ που το κόμμα του έκαψε συθέμελα τη Συρία, επειδή θέλησε να διατηρήσει την αυτονομία της και να μη μετατραπεί σε αμερικανική αποικία.Έπειτα από τη δακρύβρεχτη ομιλία του,σκούπισε τις μυξούλες και τράβηξε κατάκοπος να πάρει το Χρίσμα των "δικτατορικών", που όποιος δε συμπορεύεται μαζί τους,είναι πιστό αντίγραφο του χίτλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιέρωμα στον Όσιο Αρχιμανδρίτη Αβρόσιο Λάζαρη, Ηγούμενο της Μονής Δαδίου.

    Θαύματα του Γέροντα πρίν και μετά την κοίμησή του.

    https://www.youtube.com/watch?v=REC1qslGKnU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!