Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Μεγαλο-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ τα Αμερικανάκια στήν Συρία ; ; ;ΜΟΣΧΑ, 26Η Οκτωβρίου. 
'TASS'. 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν λαθρεμπόριο με το πετρέλαιο της Συρίας το οποίο εξάγεται σε άλλες χώρες, με φάλαγγες βυτιοφόρων που φρουρούνται από ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες και ειδικές δυνάμεις, κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπουργείου Αμύνης υποστράτηγος Ιγκόρ Κοντάσενκοφ. 
«Βυτιοφόρα που φρουρούνται από ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες, διακινούν το πετρέλαιο από την Ανατολική Συρία σε άλλες χώρες. 

Σε περίπτωση επίθεσης σε μια τέτοια φάλαγγα, οι ομάδες ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ και η Πολεμική Αεροπορία χρησιμοποιούνται αμέσως για την προστασία τους», είπε ο Κονάσενκοφ, που τόνισε ότι το πετρέλαιο αντλείται με την χρήση του εξοπλισμού που προμήθευσε κορυφαία δυτική εταιρεία παρακάμπτοντας όλες τις κυρώσεις των ΗΠΑ. 

Ο Κοντάσενκοφ σημείωσε, ότι η σύμβαση για την μεταφορά πετρελαίου εκτελέστηκε από την επιχείρηση που ελέγχεται από τις ΗΠΑ, η οποία δημιουργήθηκε στην λεγόμενη αυτόνομη διοίκηση της Ανατολικής Συρίας.

H τιμή ενός βαρελιού λαθραίου πετρελαίου από την Συρία είναι 38 δολλάρια , και τα μηνιαία έσοδα αυτής της «ιδιωτικής επιχείρησης» υπερβαίνουν τα 30.000.000 δολλάρια . 

«Τα έσοδα από το λαθρεμπόριο πετρελαίου της Συρίας κατατίθενται σε αριθμημένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών και υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, μέσω μεσιτικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται», είπε.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!