Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Η ΜΕΘΩΝΗ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΠΑΝ Ο Χ Ι ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ: "ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)



Μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην Μεθώνη Πιερίας, ενάντια στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών στον τόπο τους, όπου η κυβέρνηση χωρίς να ρωτήσει την τοπική κοινωνία που έχει ξεσηκωθεί εξαγριωμένη, σκοπεύει να τους εγκαταστήσει...


...στο ξενοδοχείο "Amaris" luxury hotel & spa που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της παραλίας του χωριού, στο τουριστικότερο σημείο της περιοχής, ακριβώς απέναντι από το Άγαλμα του Βασιλιά Φιλίππου!

Μετά την συγκέντρωση οι εξοργισμένοι κάτοικοι, οι οποίοι δήλωσαν αποφασισμένοι να αποτρέψουν την εγκατάσταση και τον εποικισμό λαθρομεταναστών στον τόπο τους, "πολιόρκησαν" το ξενοδοχείο, το οποίοι βρίσκονταν υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό φωνάζοντας, μεταξύ άλλων, τα συνθήματα "προδότη φύγε από το χωριό μας" και "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". 
Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε μαχητική πορεία με συνθήματα και πατριωτικά τραγούδια μέχρι την πλατεία και ακολούθησε επιστροφή στο άγαλμα του Φιλίππου.

Στην συγκέντρωση μίλησαν ο δικηγόρος Τάσος Γιακουμής και ο επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Πιερίας Γιώργος Παπαδημητρίου, ενώ παρέστησαν ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανώλας, οι επικεφαλής των αντιπολιτευτικών δημοτικών παρατάξεων Βαγγέλης Λαγδάρης και Παναγιώτης Καζάς, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι κοινοτήτων και κοινοτικοί σύμβουλοι της Βόρειας Πιερίας.

Η Μεθώνη αστυνομοκρατούνταν, ενώ έξω από το χωριό, στην Εθνική Οδό, υπήρχε και μία κλούβα των ΜΑΤ.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε βάρος των τοπικών κοινωνιών παρόλο που προσφάτως τοπικός κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε δημοσίως ότι η Πιερία έχει αναλάβει ό,τι της αναλογεί σε μετανάστες που πρέπει να είναι μέχρι 500 σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ ήδη μόνο στην Κατερίνη βρίσκονται πολλοί περισσότεροι.
  









ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_4997.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!