Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΕΤΣΙ Α Θ Λ Ι Α ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ (ΒΙΝΤΕΟ)




Η κακομεταχείριση της ελληνικής μειονότητος από το αλβανικό κράτος, συνεχίζει να προκαλεί οργή.

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες. 
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης που οργάνωσε η «Ομόνοια» στο νεκροταφείο των πεσόντων, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός σαν σήμερα το 2018, από πυρά Αλβανών αστυνομικών, προσπάθησαν να ανοίξουν ένα 'πανό'...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΣΙΦΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΣΙΦΑ

Οι Αλβανοί αστυνομικοί τους αντιλήφθηκαν και τους άρπαξαν το πανό από τα χέρια! 

Παρά τις φωνές και τις αντιδράσεις του πατέρα και της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι Αλβανοί αστυνομικοί το έβαλαν στο 'πορτ μπαγκάζ' ενός αυτοκινήτου, το οποίο έφυγε αμέσως από την περιοχή...

Το πανό έγραφε την λέξη « Α θ ά ν α τ ο ς » και είχε την φωτογραφία του 35χρονου, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στους Βουλιαράτες, από τις σφαίρες στελεχών της αλβανικής (ειδικής μονάδος) Αστυνομίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΣΙΦΑ

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι (...) κατέστρεψαν τα οικοδομικά υλικά με τα οποία θα χτιζόταν μία μικρή εκκλησία στην μνήμη του 35χρονου.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη 10η Οκτωβρίου, όταν η αλβανική αστυνομία μετέβη στο σημείο όπου η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα χτίζει μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του. 
Η αστυνομία υποστηρίζοντας ότι η οικογένεια Κατσίφα δεν είχε αιτηθεί σχετικής ...άδειας από το δημαρχείο της Δρόπολης, σταμάτησε τις εργασίες που βρίσκονταν ακόμη σε αρχικό στάδιο. 

Η οικογένεια διέκοψε τις εργασίες και επισκέφθηκε το δημαρχείο και έκανε τα απαραίτητα έγγραφα για χορήγηση αδείας την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Οι άνθρωποι που κατοικούν μόνιμα στην περιοχή, χαρακτήρισαν την κατάσταση ως «βουβή τρομοκρατία».

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που η Ελλάδα τάσσεται υπέρ (Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΣ!) της εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε. και το ελληνικό ΥΠΕΞ παραμένει σιωπηλό έχοντας «αποκηρύξει» τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

https://ethnikismos.net/2019/10/28/%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!