Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Σάν ΠΟΛΥ δέν του έ σ φ ι ξ ε ς τά χέρια ; ; ; Φθάνει, φθάνει....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΝΔΙΑΣ- ΠΑΠΑΣ

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο Υπουργός των Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας Δάνδο… ωχ, συγνώμη, Δένδιας ήθελα να πω, επισκέφθηκε το Βατικανό για το μεταναστευτικό πρόβλημα. 
Δηλαδή τώρα εμείς, οι καχύποπτοι, πρέπει να πιστούμε ότι ο Ιησουίτης Πάπας, ο Δένδιας και ο Αβρα(ά)μόπουλος, ως υπεύθυνος επίτροπος για τους μετανάστες στην ΕΕ, θέλουν το καλό των Ελλήνων και της Ελλάδος. 
Βλέπεις τα άτομα, το αποτέλεσμα περιμένεις να δεις; 
Μη χειρότερα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΝΔΙΑΣ- ΠΑΠΑΣ

Από την συνάντηση του Δένδια με τον Πάπα δόθηκαν στην δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες. Από τις τόσες φωτογραφίες των φωτογράφων των ΜΜΕ, σε κάποιες, και αυτές είναι οι περισσότερο δημοσιευμένες, βλέπουμε ότι Δένδιας και Βατικαναίοι επικοινωνούν και με τα χέρια. Αυτό φυσικά δεν το κάνουν για μας αλλά για τους επιβλέποντές τους. 

Αυτοί, οι μικροί και οι μεγάλοι διαχειριστούληδες εξουσιών, μας δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά λίγοι από τους θεατές μπορούν να «δουν» την αλήθεια που κρύβεται, πίσω από τα προσεκτικά επιλεγμένα λόγια τους. 
Λόγια, από τα οποία ο καθένας καταλαβαίνει ότι του συμφέρει.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΝΔΙΑΣ- ΠΑΠΑΣ
ΚΑΛΑ, ΣΑΝ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ;....

Στην πρώτη, από τις δύο επιλεγμένες φωτογραφίες, βλέπουμε ότι ο Πάπας πιάνει τον αντίχειρα του Δένδια, και φαίνεται σαν να θέλει να χαλαρώσει το σφίξιμο του Δένδια. 

Μάλλον πολύ τον ζούληξε ο Δένδιας με τον αντίχειρά του, γέρο άνθρωπο, και δεν το άντεξε ο Πάπας.


Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον «γαμψόρινο» Δένδια να κάνει την γνωστή ως «χειρονομία Μέρκελ», δηλαδή την χειρονομία του Νερού, της Εποχής του Υδροχόου, τελείως άγαρμπα, επιδεικτικά και με τεντωμένα δάκτυλα, κάτι που μαρτυρά ότι την κάνει επίτηδες, γιατί γνωρίζει ότι κάποιοι τον βλέπουν, αλλά και θέλει να δείξει ότι είναι υπάκουος. 

Είναι σαν να λέει «κοιτάξτε με τι καλά που την κάνω!». 

Ενώ ο απέναντί του καθήμενος Καρδινάλιος, μάλλον έχει μεγαλύτερη εμπειρία, και την κάνει πιο φυσικά. 

Του βγαίνει πιο αυθόρμητα. 

Και οι δυό όμως «έτυχε» μπροστά στους δημοσιογράφους να κάνουν την ίδια ακριβώς χειρονομία!


Πάντως το τι θ’ αποφασίσουν για το μεταναστευτικό δεν έχει σημασία, γιατί όλοι οι Έλληνες πλέον κατάλαβαν τι συμβαίνει και τι έρχεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΝΔΙΑΣ- ΠΑΠΑΣ

Αυτό που έρχεται όχι μόνο θα το δείτε σύντομα, αλλά και θα το νοιώσετε.

Χρήστος Μαντζιάρης


"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Εάν βάλει και κιπά ο δένδιας ,ίδιος ο πάπας είναι.Καραφλός με κιπαδακι,αρχομανής,εβραιοπροσκυνημένος και κακομούτσουνος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!