Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Είσαι στά ΚΑΛΑ ΣΟΥ κυρία μου; Αυτό ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ από τό 'ΟΧΙ' του Ιωάννου ΜΕΤΑΞΑ ; ; ;;

Σάλος στα social media με το μήνυμα της Δόμνας Μιχαηλίδου για την 28η Οκτωβρίου – ΦΩΤΟ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ, Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΜΝΑ "ΜΑΣ" ΕΠΕΛΕΞΕ ...ΚΟΚΚΙΝΟ
ΦΟΡΕΜΑ!  Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α ....

Σάλος προκλήθηκε στα 'social media' για το ΠΕΡΙΕΡΓΟ μήνυμα της Δόμνας Μιχαηλίδου σχετικά με την 28η Οκτωβρίου.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έγραψε -μεταξύ άλλων- στο Facebook «Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της ....κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού» (!) με τα σχόλια από τους χρήστες των social media να πέφτουν «βροχή».
Αποτέλεσμα εικόνας για δομνα μιχαηλιδου μαγιο

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμά της η κ. Μιχαηλίδου: «Χρόνια πολλά! 
Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. 

Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα. Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. 

"Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν". Ζήτω η Ελλάς! #28october #parelasi @ Syntagma Square»."ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!