Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΣΙΩΠΗΛΑ! Α μ ε ρ ι κ α ν ο π ο ι ε ί τ α ι και ο Βόλος !....




ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ...

Κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου, αργά προχθές το απόγευμα, το αναμενόμενο μεγάλο πλοίο υπό αμερικανική σημαία, που μεταφέρει ελικόπτερα και εξοπλισμό για την 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ, και από σήμερα το πρωί άρχισε η εκφόρτωση του στρατιωτικού υλικού κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι, όσο και καθ΄όλη την διαδρομή στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου και μέχρι το Στεφανοβίκειο.


Η 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ ξεκίνησε ήδη τη μεταφορά από τη Γερμανία στις αεροπορικές εγκαταστάσεις του Στεφανοβικείου, ελικοπτέρων, χειριστών, τεχνικού και βοηθητικού προσωπικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αμερικανικό πλοίο μεταφέρει επιθετικά ελικόπτερα 'Apache', μεταφορικά 'Chinook' αλλά και 'BlackHawk' πολλαπλών ρόλων.

Παράλληλα αναμένεται να εκσυγχρονισθούν, καθώς και να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους Αμερικανούς στρατιωτικούς, τόσο στο Στεφανοβίκειο όσο και στον Βόλο, στο στρατόπεδο "Γεωργούλα", όπου εδρεύει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

Oι Αμερικανοί στρατιωτικοί έρχονται στην περιοχή του Βόλου για τρίτη συνεχή χρονιά και θα παραμείνουν για περισσότερους από οκτώ μήνες.

Προς το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται να φθάσουν στον Βόλο και οι ειδικές δυνάμεις της 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του αμερικανικού στρατού...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Ένα πράγμα έχω καταλάβει και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Κάποιοι νόμιζαν ότι οι Συριζαίοι είναι πλέον οι "αριστερομερικανόφιλοι" και οι ΝΔημοκράτες οι "Γερμανόλιφιλοι" (μιλώ για τις ηγεσίες όχι για τον απλό κόσμο μην παρεξηγηθεί κάποιος από τους παραπάνω). Τελικά αποδεικνύεται ότι η χώρα Αμερικανοποιείται μια χαρά με τους "Γερμαναράδες" ΝΔημοκράτες και επί ΣΥΡΙΖΑ το ξεπούλημα των υποδομών στη Γερμανία πχ αεροδρόμια, τηλεπικοινωνίες και καθαρά οικονομία γίνεται πολύ εύκολα από τους "αριστεροαμερικανάκια" (όχι μόνο με Ομπάμα αλλά ακόμα και με Τράμπ-τον καραδεξιό). Το μερίδιο τους παίρνουν πάντοτε και οι Γάλλοι ανεξαρτήτως κυβερνήσεως και προσανατολισμού με Γερμανία ή USA. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΝΔ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
    ΤΑ "ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
    Η USA ΞΈΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ-ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ.
    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΕΡΕΙ κΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ "ΑΝΤΙΔΩΡΟ" ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ-"ΕΛΛΗΝΑΣ" ΠΟΛΙΤΗΣ.
    ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΜΑΥΡΟ" δίκοιο έχετε, αλλά ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ έχουν διάθεση να ακούσουν;
      Η γενικευμένη ισοπέδωση που εξαπέλυσε η 'νέα τάξη πραγμάτων' και οι νεοεποχίτες πέραν του Ατλαντικού σχεδιαστές, έχουν απο ετών ...λαμπρά αποτελέσματα.
      Εις βάρος του τόπου.
      Και υπάρχουν ακόμα α ν ό η τ ο ι που διαψεύδουν τα λεγόμενα του υπ.αριθμ. 1 ανθέλληνος του 20ου αιώνος του Χένρυ Κίσσινγκερ.
      'Εχει όμως ο Θεός και στο τέλος η δικαίωση θα είναι δική μας!
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!