Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΔΥΟ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Α/Τ ΚΥΨΕΛΗΣ – Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!





Συμβαίνουν και επί… νομοταξιτών!

Σκηνές απείρου κάλλους, που δείχνουν την συνέχεια της πλήρους διάλυσης του κράτους ΚΑΙ από τον Κούλη, διαδραματίστηκαν προχθές Κυριακή στο Α/Τ Κυψέλης.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά το απόγευμα της Κυριακής από το ΑΤ Κυψέλης δραπέτευσε κρατούμενος από την Γεωργία.

Ο Γεωργιανός ο οποίος είχε προσαχθεί και προέκυψε ότι είχε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για κλοπή, δραπέτευσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έκτοτε αναζητείται.

Λίγες ώρες αργότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ένας Νιγηριανός κρατούμενος κατάφερε, επίσης, να αποδράσει από το Α.Τ. Κυψέλης με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν λίγα λεπτά αργότερα και να τον συλλαμβάνουν εκ νέου.

Βλέπετε καμιά διαφορά με τον «παλιό καλό καιρό» του ΣΥΡΙΖΑ;

https://ethnikismos.net/2019/10/28/%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B1-%CF%84/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!