Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Μας "χρυσώνεις το χάπι" ; Άσε ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!

ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ 'ΕΜΑΚ'....


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΕΣΒΥΣ ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΣΗ!

Το πρωθυπουργικό Χρυσό Μετάλλιο της Αλβανίας παρέλαβε η Ελληνίδα πρέσβης στα Τίρανα Σοφία Φιλιππίδου. 
Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα σε μια νέα προσπάθεια ευαισθητοποιήσεως των ξένων χωρών για οικονομική συμπαράσταση με στόχο την επούλωση των ζημιών από τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου, κάλεσε χθες σε συνάντηση, για δεύτερη φορά εντός δέκα ημερών, το διπλωματικό σώμα διαπιστευμένο στα Τίρανα. 



Σχετική εικόνα
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΕΣΒΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΩΝ
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΟ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ.

Αυτή την φορά για να παρασημοφορήσει με το πρωθυπουργικό Χρυσό Μετάλλιο για Επαγγελματική Καταξίωση τα σωστικά συνεργεία που έλαβαν μέρος για τη διάσωση των εγκλωβισμένων στα ερείπια των κτιρίων από τον σεισμό.

Η Ελληνίδα πρέσβης στα Τίρανα κα Σοφία Φιλιππίδου παραλαμβάνοντας το μετάλλιο για την ελληνική αποστολή ΕΜΑΚ, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και εξέφρασε την εμπιστοσύνη ότι η Αλβανία θα ξεπεράσει σύντομα τις συνέπειας του σεισμού.

Επίσης, μετά την ανακοίνωση του Αλβανού πρωθυπουργού ότι από χθες δεν υπάρχουν πλέον άστεγοι σε μαζικούς καταυλισμούς, αύριο Παρασκευή (13/12) αποωρούν από την Αλβανία και τα δύο ελληνικά στρατιωτικά μαγειρεία, τα οποία επί δέκα ημέρες προσέφεραν 300 μερίδες φαγητού ανά γεύμα σε σεισμόπληκτους πρώτα στο Δυρράχιο και μετά στη Μάνζα, λίγο έξω από τα Τίρανα.

http://greeknation.blogspot.com/2019/12/blog-post_617.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!