Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Κοινή διακήρυξη Μητροπολιτών Θράκης και Μουφτήδων (πασουσία εκπροσώπου της Συναγωγής), κατά της ενδοοικογενειακής βίας...........

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ
ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ,
ΕΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ, Ο ..."ΙΣΟΒΙΟΣ" Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ.(Α-)ΠΑΙΔΕΙΑΣ Γ.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ.

Διακήρυξη ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία υπέγραψαν το παρελθόν Σάββατο 30η Νοεμβρίου 2019 στην Αλεξανδρούπολη, οι Μητροπολίτες και οι Μουφτήδες της Θράκης, από κοινού με τον πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής επί Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων, Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για διακήρυξη γιά την ενδοοικογενειακή βία
Αποτέλεσμα εικόνας για διακήρυξη γιά την ενδοοικογενειακή βία

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρέστησαν μεταξύ άλλων, η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, η γ.γ. Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα και ο γ.γ. Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής, εκφράστηκε από το σύνολο των ομιλητών, η ανησυχία για τις διαστάσεις του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα. 

Παρών στην τελετή υπογραφής της Διακήρυξης ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία
Ο ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
κ.ΑΝΘΙΜΟΣ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ("ΓΕΡΑ";) ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΤΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ....
Ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, Παντελεήμων, ανέφερε πως η Θράκη αποτελεί πρότυπο ειρηνικής συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων για ολόκληρο τον κόσμο...

Αποτέλεσμα εικόνας για διακήρυξη γιά την ενδοοικογενειακή βία
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ, ΜΕΤΑ ΤΗΣ κ.ΜΑΡΕΒΑΣ
ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!