Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

"Φουκαριάρηδες επενδυτές" ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ σε Ι.Ναό τήν ώρα του Εσπερινού και ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ με σουγιά τον Ιερέα !!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για παλιαμπελα δραμας

Την μετατροπή της Ελλάδος σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία βλέπει και δηλώνει «υπερήφανος» ο Κούλης Μητσοτάκης  και ιδού οι συνέπειες:
«Κατατρεγμένοι πρόσφυγες» απείλησαν ιερέα χωριού (!) στην Δράμα με ...σουγιά, μπαίνοντας στην εκκλησία και ρωτώντας τον αν είναι Χριστιανός!

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για παλιαμπελα δραμας

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, την ώρα που ο ιερέας έκανε μόνος του τον εσπερινό στην εκκλησία του χωριού στα Παλιάμπελα, μια ομάδα από αλλοδαπούς, άνοιξε την πόρτα της εκκλησίας και στάθηκε εκεί.

Όταν ο ιερέας γύρισε και τους είδε, εκεί τον ρώτησαν στα αγγλικά αν είναι Χριστιανός. «Christian?», του είπαν και ένας απ’ αυτούς κρατούσε ένα σουγιά.

Ο ιερέας απάντησε «yes» και στην συνέχεια έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο κάνοντας πως καλεί την αστυνομία και είπε «police» και μίλησε ελληνικά ότι δήθεν μιλούσε με την αστυνομία.

Στη συνέχεια οι ξένοι γύρισαν και έφυγαν χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο.

Αυτό είναι το νέο «πολυπολιτισμικό» Ελλαδιστάν των Κούληδων – και των Μπουμπούκων, και των Βορίδηδων, και των Κυρανάκηδων, και των Πλεύρηδων, και των Μπογδάνων και λοιπών… «εθνικοφρόνων»!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!