Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΗΠΑ: Αίτημα για κατασκευή 435 χιλιομέτρων ΤΕΙΧΟΥΣ στα σύνορα με Μεξικό!


ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ (ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΔΩ...) ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ;

ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ;

ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;


....ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ....200 ΧΛΜ. ΦΡΑΚΤΗ ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ 300 ΧΛΜ. ΦΡΑΚΤΗ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
ΟΥΤΕ... ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ !!!

Το αμερικανικό Πεντάγωνο έλαβε ένα νέο αίτημα από την κυβέρνηση Τραμπ, προκειμένου να κατασκευάσει περίπου 435 χιλιόμετρα τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, ενώ αξιολογεί το οικονομικό κόστος, αλλά και τις δυνατότητες κατασκευής που έχει, σύμφωνα με χθεσινή δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου του αμερικανικού ΥΠΑΜ.

Αποτέλεσμα εικόνας για PENTAGON
Αποτέλεσμα εικόνας για PENTAGON

Η αποκάλυψη αυτή διαμορφώνει το πολιτικό σκηνικό για μία ακόμη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Πενταγώνου και των Δημοκρατικών στο Κογκρέσσο.

Σχετική εικόνα

Οι Δημοκρατικοί έχουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην Βουλή των Αντιπροσώπων και είναι αντίθετοι στην αναδιανομή δισεκατομμυρίων δολλαρίων από αμυντικές δαπάνες και την διάθεσή τους, για την κάλυψη του οικονομικού κόστους κατασκευής του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για AMERICAN FENCE TO MEXICO

Από την άλλη μεριά, ο πρόεδρος Τραμπ έχει υποσχεθεί προεκλογικά από το 2016 την κατασκευή του αναφερόμενου τείχους, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας στα σύνορα με το Μεξικό.
Αποτέλεσμα εικόνας για AMERICAN FENCE TO MEXICO

Ο αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου μίλησε ανώνυμα, δηλώνοντας, ότι η αξιολόγηση που κάνει το πεντάγωνο είναι πιθανό να έχει διάρκεια δύο εβδομάδων και διευκρίνισε ότι ένα προηγούμενο αίτημα του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για την κατασκευή του τείχους καλύφθηκε μόνο μερικώς από το Πεντάγωνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για AMERICAN FENCE TO MEXICO

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

https://www.foulscode.com/2020/01/435.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!