Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Καί πότε θα ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ οι εργαζόμενοι ρέ μεγάλε;

Ο Βακάκης σε ρόλο λαγού;



Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία 'Jumbo' ανακοίνωσε το «σ π ά σ ι μ ο» της κυριακάτικης αργίας στην Πρέβεζα (εδώ) και στην Κατερίνη (εδώ):

Αποτέλεσμα εικόνας για jumbo
Σχετική εικόνα

Από την Πρέβεζα και την Κατερίνη λοιπόν ξεκινά η 'Jumbo' το 'crash test' της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις των εμπορικών συλλόγων και   α μ η χ α ν ί α    στην υπόλοιπη αγορά.

«Αγαπητοί μας πελάτες σας ενημερώνουμε ότι από τον Ιανουάριο, όλες τις Κυριακές το κατάστημά μας θα είναι ανοιχτό με ωράριο λειτουργίας 11.00 – 18.00. Ευχαριστούμε πολύ».

Η εταιρεία λέει, ότι αξιοποίησε τα εργαλεία που της δίνει η νομοθεσία και αποφάσισε τα καταστήματά της σε Πρέβεζα και Κατερίνη να λειτουργούν και τις Κυριακές, δηλαδή σε περιοχές όπου βάσει της νομοθεσίας έχουν και οι υπόλοιποι έμποροι δικαίωμα να ανοίξουν, εφ΄όσον το επιθυμούν” και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη λειτουργία και άλλων καταστημάτων της και τις Κυριακές.

Η νομοθεσία ν. 4177/2013 και ν. 4472/2017 προβλέπει πως με αιτιολογημένη απόφαση του κατά τόπον αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, η οποία εκδίδεται μετά από διαβούλευση με τοπικούς και συλλογικούς φορείς και ισχύει από το επόμενο έτος από τη δημοσίευσή της, ορίζονται με σαφή τρόπο οι περιοχές στις οποίες επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές, πλην των αναφερομένων στις παρ. 1 και 1Α, λαμβανομένων υπόψιν των τοπικών ιδιαιτεροτήτων που σχετίζονται με την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής”.

(Ως καλός  κ α ρ χ α ρ ί α ς   γράφει στους όρ@εις του όλες τις αποφάσεις της μπανανίας....)

[ΠΗΓΗ:http://ixnos.blogspot.com/2020/01/blog-post_96.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!