Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Παπικοί ΜΕΣΑ στήν Θ.Λειτουργία του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στήν Μόσχα ; ; ; Θ λ ί ψ η και ντροπή.....(Βίντεο)





Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο Διάβολος βάζει την ουρά του παντού…

Γράφει ὁ π. Νικόλαος Μανώλης

Υποστηρίζω, μαζί με τα πνευματικά μου παιδιά, την Εκκλησία της Ρωσίας στο θέμα της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας, αναγνωρίζοντας την παρανομία του Οικουμενικού πατριάρχη. 

Αλλά!!! 
Στο θέμα του Οικουμενισμού την καταδικάζω ως ένοχη. Εδώ και δεκαετίες ακολουθεί μια ύπουλη πολιτική απέναντι στον Παπισμό, που του επιτρέπει σιγά σιγά να κάνει γενναία βήματα μέσα στην καρδιά της Ορθοδοξίας στην Ρωσία. 

Οι ταγοί της εν πολλοίς διατηρούν άριστες σχέσεις με το Βατικανό, παρότι ο δούρειος ίππος του Πάπα, η Ουνία, διαδραματίζει έναν εγκληματικό ρόλο στην Εκκλησία τους.

Νομίζω όσοι παρακολουθείτε τις δράσεις μου τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, αντιλαμβάνεστε που επικεντρώνω και διακρίνω το πρόβλημα. 

Η αλήθεια είναι πως ο ρωσικός λαός ως τώρα αντιστάθηκε. Ύψωσε το ορθόδοξο φρόνημά του και δε δέχθηκε να απολέσει το πατροπαράδοτο Σέβας. 

Στον αγώνα αυτό πολλοί ιερείς και πλήθος λαού εφήρμοσαν τη διακοπή μνημόνευσης – κοινωνίας, δηλαδή την αγιοπατερική Αποτείχιση, προς τον Πατριάρχη Μόσχας και των μητροπολιτών του, για να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις οικουμενιστικές δράσεις των προκαθημένων τους. 
Όμως, σιγά σιγά, βλέπουμε πως διαβρώνεται η αντίσταση.

Παρατηρούμε σε αυτή την πρόσφατη περίπτωση, κατά την εορτή των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, την παρουσία παπικών ιερωμένων, συμπροσευχομένων, με τους ορθόδοξους πιστούς γύρω τους να φαίνονται τόσο εξοικειωμένοι, να μην ενοχλούνται με την παρουσία αυτή. 

Βέβαια, και στην Ρωσία ακούγεται το νανουριστικό κήρυγμα της δήθεν υπακοής στις αποφάσεις του Πατριάρχη, ενώ ελάχιστοι κηρύττουν την ορθόδοξη διδαχή της αγίας Ανυπακοής σε θέματα που διαβάλουν τα δόγματα της Πίστης μας.

Λυπάμαι για την κατάντια που διαφαίνεται. Ως πνευματικός θέλω να θυμίσω στους Ρώσους εν Χριστώ αδελφούς, ότι οι παραχωρήσεις στα θέματα της Πίστης, έχουν συνέπειες που αφορούν τη Σωτηρία μας.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από σχετικό βίντεο του Life Новости.

Το πόδι του Οικουμενισμού στη Ρωσία – Χριστούγεννα στον Καθεδρικό Ναό στη Μόσχα [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!