Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ρώσος κοσμοναύτης εύχεται στους Έλληνες: «Πάντα ειρηνικός και ασυννέφιαστος ο ουρανός σας».....

Αποτέλεσμα εικόνας για ANTON SKAPLEROF


Ευχές για τον καινούργιο χρόνο, έδωσε στην Ελλάδα, μιλώντας στο 'Sputnik', o Ρώσος Κοσμοναύτης με καταγωγή από την Κριμαία Άντον Σκάπλεροφ.
Σχετική εικόνα

Ο 'Αντον Σκάπλεροφ είναι ένας κοσμοναύτης της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας και υπήρξε διοικητής της 55ης αποστολής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με τρεις διαστημικές αποστολές.

Με συνολικό χρόνο παραμονής στο διάστημα 533 ημερών 5 ωρών και 31 λεπτών, εκφράζει συχνά την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία εξύμνησε από το διάστημα πριν από ένα χρόνο σε ένα viral βίντεο.

O Ρώσος κοσμοναύτης Αντόν Σκάπλεροφ

Ο κοσμοναύτης έδωσε στη χώρα μας, τις ευχές του για το 2020:
«Αξιότιμοι πολίτες της Ελλάδας και ειδικά της υπέροχης γωνιάς της, της Κρήτης, επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την καινούργια χρονιά, να σας ευχηθώ υγεία, ευτυχία στην προσωπική σας ζωή και πάνω από το κεφάλι σας να υπάρχει πάντα ειρηνικός και ασυννέφιαστος ουρανός. 
Γειά σας από την Πόλη των Άστρων, ο κοσμοναύτης με καταγωγή από την Κριμαία, Αντον Σκάπλεροφ».

Σχετική εικόνα

Ήταν ο πρώτος κοσμοναύτης που έφτασε στην Κρήτη, το 2015, για φυσική αποκατάσταση του οργανισμού του στο γήινο περιβάλλον και έκτοτε την επιλέγει συστηματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος εκδήλωσε σημαντικά φιλελληνικά αισθήματα παίρνοντας μαζί του το σήμα του ΕΟΤ στο διάστημα και εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους πληγέντες της φονικής τραγωδίας στο Μάτι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ANTON SKAPLEROF

Το Sputnik είχε συναντήσει τον Ρώσο κοσμοναύτη Αντόν Σκάπλεροφ στην Κρήτη, στα εγκαίνια του πάρκου Γιούρι Γκαγκάριν τον Απρίλιο του 2019, ο οποίος μεταξύ άλλων περιέγραψε την «σύνδεση» της Κρήτης με την Κριμαία.

https://sputniknews.gr/kosmos/202001045820831-rosos-kosmonautis-euhetai-stous-ellines-panta-eirinikos-kai-asynnefiastos-o-ouranos-sas/

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!