Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Ο Κρίστιαν Μπέϊλ ευχαρίστησε τον ....Σατανά (!!!) που κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα και η «εκκλησία του Σατανά» τον αποθέωσε!


Ο Άγγλος γνωστός ηθοποιός Christian Bale κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών για το ρόλο του ωςDick Cheney (Ντικ Τσέινι), στην ταινία “Vice”, η οποία βγήκε στους κινηματογράφους την Ημέρα των Χριστουγέννων. 
Ο Τσέϊνι ήταν ο 46ος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατά την διάρκεια της προεδρίας του Τζωρτζ Μπους του νεότερου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Sibi Blazic

Ο Bale ξεκίνησε την ομιλία του, ευχαριστώντας την σύζυγό του Sibi Blazic και τον Adam McKay (κάτω), που το 'CBN News' τον αναφέρει ως συγγραφέα και παραγωγό της ταινίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Adam McKay

Ο 44χρονος Άγγλος ηθοποιός στην συνέχεια ευχαρίστησε τον ....διάβολο. 
«Σατανά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση για το πώς να παίξω το ρόλο αυτό», είπε εν μέσω γέλιων!
Ενώ πολλοί άνθρωποι είδαν αυτό ως ένα κακό αστείο, η «Εκκλησία του Σατανά» επαίνεσε τον ηθοποιό για το σχόλιό του.


Έγραψαν στο Twitter: 
«Για εμάς, ο Σατανάς είναι ένα σύμβολο υπερηφάνειας, ελευθερίας και ατομικισμού και χρησιμεύει ως μια μεταφορική πρόταση της υψηλότερης προσωπικής μας δυνατότητας. 

Και αυτό ταιριάζει στο βραβείο που κέρδισε ο κ.Bale χάριν του ταλέντου του και της δεξιότητάς του. 
ΧαίρεΚρίστιαν! 
Χαίρε Σατανά!"Σύμφωνα με την 'Fox News', η κόρη του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Liz Cheney, που είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, απάντησε στο Twitter στον ηθοποιό γράφοντας: "Ο Σατανάς ίσως τον ενέπνευσε και για να κάνει και αυτό. 

Ο Christian Bale συνελήφθη για «επίθεση στη μητέρα του και την αδελφή του» | The Independent", παραθέτοντας ένα σύνδεσμο για ένα άρθρο που γράφτηκε από την Independent για την σύλληψη του ηθοποιού το 2008.

Αποτέλεσμα εικόνας για INDEPENDENT ABOUT CHRISTIAN BALE
Αργότερα βέβαια η αδελφή του είπε σε έναν δημοσιογράφο ότι οBale "τους επιτέθηκε ....προφορικά", όπως αναφέρουν ο Fox News.

«Στο πλήθος άρεσε το ευχαριστήριο στον Σατανά. 
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Εκκλησία του Σατανά τον επαίνεσε για αυτό. 
Να είστε σίγουροι ότι αν ο Μπέιλ ευχαριστούσε τον Χριστό, όλοι θα είχαν στραβομουτσουνιάσει. 

Και θα είχαν απογοητευτεί», σχολίασε ο καθολικός Bill Donohue.

Μεγαλωμένος χωρίς καμμία θρησκεία, ο Χριστιανισμός για τον Μπέιλ ήταν κάτι το χολυγουντιανό. "Πάντα έβλεπα τον Ιησού ως τον Neil Diamond όταν ήμουν νεότερος", είχε πει.

Όταν ο Μπέιλ έπαιξε τον Μωυσή στην ταινία "Έξοδος: Θεοί και βασιλιάδες" του Ridley Scott, χαρακτήρισε τον Μωυσή «σχιζοφρενικό», «βάρβαρο» και «τρομοκράτη».

Αποτέλεσμα εικόνας για gloria steinem husband

Το 2000, ο πατέρας του (άνω), David Bale, (πέθανε το 2003), παντρεύτηκε την γνωστή Αμερικανίδα (γερμανο-εβραικής καταγωγής) φεμινίστρια Gloria Steinem (που όπως αποκαλύφθηκε την χρηματοδοτούσε η ...'CIA'!).

Αποτέλεσμα εικόνας για Gloria SteinemΑποτέλεσμα εικόνας για Gloria Steinem

Αποτέλεσμα εικόνας για gloria steinem husband


ΚΟ / εδώ, εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!