Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Κάποιοι Εκεί Έξω Μας Δουλεύουν Πολύ Χοντρά!!!

“Η Ισλαμική Δημοκρατία λυπάται ...βαθιά για αυτό το καταστροφικό λάθος”, τόνισε ο Ιρανός Ροχανί.

“Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με τις οικογένειες που θρηνούν.

Τους στέλνω τα πιο ειλικρινά μου συλλυπητήρια”, πρόσθεσε.





Να μοιραστώ θέλω με τον Κίμ.. μερικές σκέψεις μόνο… και τίποτα παραπάνω.

1. Και με τέτοιες δηλώσεις Κίμ έρχεται η αποκλιμάκωση!

2. Αν ήταν παρεμβολή ξένου κράτους η κατάρριψη του πολιτικού αεροσκάφους μερικά χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας του Ιράν, στην καρδιά της χώρας δηλαδή, αυτό σημαίνει αδυναμίες στα ιρανικά οπλικά συστήματα και ένα μεγάλο χτύπημα στο κύρος τον ιρανικών ενόπλων δυνάμεων. 
Μπάτε σκύλοι και αλέστε δηλαδή.

3. Αν το καθεστώς έβγαινε και έλεγε ότι π.χ. οι ΗΠΑ το έριξαν, ή το Ισραήλ, αυτό για τον ιρανικό λαό και τους οπαδούς του καθεστώτος θα σημαίνει ΠΟΛΕΜΟΣ. 

Σημαίνει αντίποινα….και ήδη ο ιρανικός λαός απαιτεί πόλεμο και αντίποινα!!!! 
Μα το Ιράν, με τον οικονομικό αποκλεισμό των τελευταίων ετών, με το δυτικό σύστημα προπαγάνδας έτοιμο να το κατασπαράξει, θέλει άραγε κλιμάκωση, συμφέρει κάτι τέτοιο;

Αυτή η δήλωση ίσως είναι αληθινή και όντως κατά λάθος το έρριξαν… ίσως όμως και από την άλλη να προσπαθεί να αποκλιμακώσει την κατάσταση…ίσως κάποια πράγματα δεν τα μάθουμε ποτέ.

Θυμάμαι και αν δεν κάνω λάθος, τις ώρες λίγο πριν την κατάρριψη του Boeing να βγαίνει η εξής οδηγία από τις ΗΠΑ:

ΗΠΑ: Απαγόρευση πτήσεων σε Ιράκ, Ιράν, Κόλπο και Ομάν

Θυμάμαι ότι όταν σκότωσαν τον Σολεϊμανί , ο Μάικ ανέβαζε βίντεο με Ιρανούς που πανηγύριζαν το θάνατο του Ιρανού στρατηγού την ώρα που είπαμε πέρυσι ότι η περιοχή Αχβάζ είναι το Κόσοβο του Ιράν.

Θυμάμαι ένα hastag στο twitter που είχαμε ανεβάσει πέρυσι για το Ιράν: #RegimeChange ………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θυμάμαι πάλι τον Ερντογάν, όταν «πιλότος του» κατέρριψε ρωσικό αεροσκάφος, και υπολογίζω αυτά τα δεδομένα, δηλαδή ότι στο στρατό ενός κράτους να υπάρχουν παραστρατιωτικοί που να λειτουργούν για λογαριασμό τρίτων κρατων, με σκοπό να αμαυρώσουν το εκάστοτε καθεστώς-πρόσωπο που είναι στην εξουσία, και είναι οι ίδιοι που μετά οργανώνουν το ξήλωμα από την εξουσία..την αναστάτωση στο εσωτερικό του κράτους ή π.χ. ένα… πραξικόπημα…!!!



Κοινός παρονομαστής Κίμ όλων όσων βλέπουμε είναι ότι κάτι δεν πάει καλά.



Ότι πάνε να μπερδέψουν τον κόσμο, την κοινή γνώμη… πανε να την τρελάνουν…..Κιμ!!!



Τέλος, είναι η πρώτη φορά, ούτε σε ταινίες του τίμιου και ένδοξου Ηollywood δεν γίνονται αυτά, που χτυπιέται Αμερικανική βάση και οι ΗΠΑ δεν ξεκινούν πόλεμο.



Μα στάσου Ανώτατε ηγέτη, αν δεν κάνω λάθος, για αυτόν τον λόγο σκότωσαν τον Ιρανό στρατηγό, επειδή ετοίμαζε επιθέσεις σε αμερικάνικες πρεσβείες.



Και εδώ ρε συ Μάϊκ οι άλλοι σου χτύπησαν βάσεις, στα μούτρα σου και δεν έμειναν στις απειλές και……… υπήρχε απάντηση για αυτό που ίσως θα γινόταν στο μέλλον και δεν υπήρχε απάντηση σε αυτό που έγινε προχθές και που είναι πιο σοβαρό από αυτό που θα γινόταν στο μέλλον;



Δεν είναι πιο σημαντικό το πυραυλικό χτύπημα σε μια στρατιωτική βάση από το χτύπημα σε μία αμερικανική πρεσβεία με διαδηλωτές που εκτοξεύουν….πέτρες;



Κάποιοι εκεί έξω μας δουλεύουν πολύ χοντρά Κιμ….και με αυτα που κάνουν και βλέπουμε θα σε ξεχάσουμε γρήγορα.





"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!