Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Καί νά τό ΓΡΑΦΕΙ !



Ένας οδηγός λεωφορείων στην Δρέσδη της Γερμανίας απολύθηκε,  επειδή τοποθέτησε ένα σημείωμα στο παράθυρο του λεωφορείου του που έγραφε ....«Αυτό το λεωφορείο οδηγείται από έναν Γερμανό οδηγό»!
Σχετική εικόνα
ΙΔΟΥ Ο ΝΕΑΡΟΣ ..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ" ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ
ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΟΣ ΟΔΗΓΟΥ....
Η διαμάχη πυροδοτήθηκε όταν ο επιβάτης Peter Dörffel είδε το σημείωμα, τράβηξε φωτογραφία και το διαβίβασε στην εταιρεία μεταφοράς της Δρέσδης (DVB) σύμφωνα με την 'Deutsche Welle'.

Λίγο αργότερα, η Αρχή Μεταφορών της Δρέσδης (DVB) απάντησε στην οργή (!) που προκλήθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Γεια σας, το μήνυμα έχει φτάσει. Αναρωτιόμαστε επίσης (!) τι συμβαίνει με αυτόν τον συνάδελφο. 
Δεν είναι πλέον στο δρόμο και αυτή η συμπεριφορά θα έχει συνέπειες. »

Σχετική εικόνα

Η Anja Ehrhardt, εκπρόσωπος της DVB, επιβεβαίωσε ότι η απασχόληση του οδηγού είχε τερματιστεί με βάση έναν κανόνα που απαγορεύει στους οδηγούς να εκφράζουν τις πολιτικές τους απόψεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για anja ehrhardt dresden

«Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοιες ενέργειες», δήλωσε η Ehrhardt.

Η ιστορία όμως έχει και παρασκήνιο αφού η απόφαση αυτή ελήφθη στην λογική της στρατηγικής της εταιρείας τους τελευταίους μήνες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για anja ehrhardt dresden

Η DVB, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε μια προσπάθεια να φέρει ξένους οδηγούς να καλύψουν τις κενές θέσεις στο διευρυνόμενο δίκτυο. 

Σχετική εικόνα

Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο οδηγός που παρουσίασε το σήμα πιθανότατα απογοητεύτηκε από την προσπάθεια της εταιρείας να καλύψει θέσεις με μετανάστες, αντί για ντόπιους εργαζόμενους.

Πρόσφατα, η εταιρεία προσέλαβε 19 οδηγούς από την Σερβία, παρ΄όλο που δεν γνώριζαν τη γερμανική γλώσσα....

https://www.rtl.de/cms/dresden-skandal-um-deutscher-fahrer-zettel-im-bus-so-reagiert-der-chef-des-fahrers-4457577.html
&
https://www.tag24.de/nachrichten/dresden-deutscher-fahrer-weiteres-schild-entdeckt-1322047
&
http://antipliroforisi.blogspot.com/2020/01/blog-post_56.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!