Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ Η 'ΝΕΑ ΤΑΞΗ' ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΟ (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ!) ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;



Αποτέλεσμα εικόνας για porta dos fundos netflix

Την Τετάρτη, δικαστήριο στο Ρίο ντε Τζανέϊρο διέταξε το διαδικτυακό κανάλι προβολών ταινιών 'Netflix' να σταματήσει την προβολή της ταινίας «Ο πρώτος πειρασμός του Χριστού», όπου εμφανίζει τον Χριστό ως έναν ομοφυλόφιλο (ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ!) που φέρνει σπίτι τον… σύντροφό του, προκειμένου να γνωριστεί με την οικογένειά του!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για porta dos fundos netflix

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας ανέτρεψε 24 ώρες μετά την απόφαση και επεσήμανε ότι, το 'Netflix' μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει στους συνδρομητές του την ταινία της βραζιλιάνικης ομάδας κωμικών, 'Porta dos Fundos', τονίζοντας ότι, η ελευθερία του λόγου είναι ...θεμελιώδης στη δημοκρατία.

Αποτέλεσμα εικόνας για porta dos fundos netflix

«Η σάτιρα δεν θα επηρεάσει τη χριστιανική πίστη των Βραζιλιάνων», εξηγεί η απόφαση, χωρίς κανένας να ισχυρίζεται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. 
Η «ταινία» αυτή σαφώς και δεν μπορεί να επηρεάσει τη χριστιανική Πίστη, όμως την ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ και αυτό δεν δείχνει να συγκινεί κανέναν «προοδευτικό».

Άρα γε θα τολμούσαν να εξέδιδαν παρόμοια απόφαση σε περίπτωση που θίγονταν η θρησκευτική πίστη των μουσουλμάνων; 

Άρα γε η ομάδα κωμικών, 'Porta dos Fundos', θα τολμούσε να γυρίσει μια παραγωγή, όπου θα παρουσίαζε τον Μωάμεθ ως ομοφυλόφιλο; 

Γιατί άρα γε η 'Νέα Τάξη' χτυπά ΜΟΝΟ τον Χριστιανισμό;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!