Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

(ΜΗΝ τό χάσει κανείς!) Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ, από έναν Αμερικανό γυναικολόγο που Μ Ε Τ Α Ν Ο Η Σ Ε...

Αποτέλεσμα εικόνας για dr.Anthony Levatino









ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 3 ώρες μετά την ανάρτηση του βίντεο, η διαφορά ανάμεσα στις προβολές στη ζωντανή ενημέρωση (που εμφανίζονται στο διαχειριστή μόνο του καναλιού) και στις εμφανιζόμενες στο βίντεο προς τους θεατές, είναι 567 αντί 700 προβολές. 

Αποτέλεσμα εικόνας για dr.Anthony Levatino

Δείτε τις πραγματικές: https://imgur.com/BmOA6wO 5,5 ώρες μετά δείχνουν 819 αντί 1285 https://imgur.com/psc7xSi 6,5+ ώρες μετά δείχνουν 900 αντί 1628 https://imgur.com/8x7q4lF 8 ώρες μετά δείχνουν 1097 αντί 1825 https://imgur.com/5zcVnpv 

Για το γνωστό πλέον ΘΕΜΑ με τις προβολές, όσοι δεν το γνωρίζουν, μπορούν να ενημερωθούν εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT... 


==================== 
Στο βίντεο μιλάει ο Δρ. Anthony Levatino, καθηγητής ιατρός γυναικολόγος στην Αμερική, ο οποίος είχε διενεργήσει στην καρριέρα του πάνω από 1.200 εκτρώσεις, πριν μετανοήσει για ότι έκανε, αποφασίζοντας να σταματήσει εντελώς να διενεργεί πλέον εκτρώσεις, κατόπιν και των προσωπικών γεγονότων που συνέβησαν στη ζωή του και τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. 

Σήμερα συνεισφέρει ο ίδιος με την προσωπική του ομολογία, στην ενημέρωση του κοινού για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ, ενώ συμμετείχε και στην ταινία "Unplanned" (στο ρόλο του ιατρού που διενεργεί μια έκτρωση), μια αμερικάνικη παραγωγή του 2019 για τις εκτρώσεις. 

Όπως ο ίδιος λέει, το βρέφος στη μήτρα της μητέρας του, δεν είναι (όπως λέγεται) μια άμορφη μάζα κυττάρων, ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ, Ή Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΕΙ που εξαρτάται ολοκληρωτικά από αυτήν, έχοντας ένα συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης, μιας και όπως λέει Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΓΧΥΣΕΙΣ. 

Άσχετα από τις συνθήκες που ζεις, όπως αναφέρει, μπορείς να δώσεις στο γιό, ή στην κόρη σου, κάτι που κανένας άλλος δεν μπορεί ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ !!! 

Στο τέλος του βίντεο, ο Δρ. Anthony Levatino περιγράφει σύντομα και παραστατικά το τι συμβαίνει ακριβώς στη διαδικασία μιας έκτρωσης (δευτέρου τριμήνου). 

********************************** 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ: οτι το τελευταίο αυτό τμήμα του βίντεο (μετά το 12:30 λεπτό), αν και δεν περιέχει καμία παραστατική εικόνα, ίσως να είναι λίγο επώδυνο για κάποιους για να το ακούσουν, αλλά είναι ακριβώς η πραγματικότητα που βιώνει ο γυναικολόγος όταν διενεργεί την έκτρωση... 

********************************** 

Δείτε πολλά ενδιαφέροντα θέματα για τις εκτρώσεις μέσα από την ιστοσελίδα του κινήματος "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ" https://www.afistemenaziso.gr καθώς και βίντεο από τα αντίστοιχα κανάλια στο YouTube 

https://www.youtube.com/channel/UCpMv... και στο Vimeo https://vimeo.com/afistemenaziso. Στο κίνημα "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ" συμμετέχουν 19 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών και η «Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος» (ΑΣΠΕ). 

Σκοπός του "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ" είναι η προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής από τη σύλληψή της και η προάσπιση των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού, ενώ παράλληλος σκοπός είναι και η αποτροπή των Εκτρώσεων μέσω της σωστής ενημέρωσης. 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Δεν έχει σημασία πόσο μικρό είναι το σώμα του (εμβρύου) - σημασία έχει οτι περιμένει την αγκαλιά σου..., αλλά κυρίως έχει σημασία οτι η ΨΥΧΗ του ΥΠΑΡΧΕΙ από τη στιγμή της σύλληψής του... ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, είτε γεννηθεί, είτε όχι..., είτε τερματιστεί η ζωή του έξω, ή μέσα στη μήτρα της μητέρας του...!!! 

Πηγές αποσπασμάτων βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=dN50o... https://www.youtube.com/watch?v=OZXQB... 

Αποσπάσματα μουσικής βίντεο: Calm Epic Music "Light in Dark Places" by Scott Buckley is under a Creative Commons license (CC BY 3.0) Music promoted by BreakingCopyright: https://youtu.be/hrn0RA_y2LM Sad Beautiful Cinematic Background Music - No Tomorrow Whitesand - https://www.youtube.com/watch?v=At_-o... 

THIS IS A NON-PROFIT VIDEO 
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. 

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!