Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ο σουλτάνος μας ΚΥΝΗΓΑ ασταμάτητα, αλλά οι Έλληνες πάνε γιά ΨΩΝΙΑ & διακοπές στήν ....Α δ ρ ι α ν ο ύ π ο λ η !!!!

Την ώρα που είχαμε 100 παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας….



Θα είμαστε άξιοι της τύχης, αν και εφ΄όσον συμβεί το μοιραίο καθώς δίνουμε μόνοι μας τα χρήματα στους Τούρκους για την σφαίρα που θα έχει γραμμένο επάνω το δικό μας όνομα. 
«Χριστουγεννιάτικες διακοπές» στην περιοχή της Αδριανουπόλεως [Edirne] είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του 'CNN Turk'...

Στρατής Μαζίδης

Έλληνες και Βούλγαροι προσέρχονται στην Αδριανούπολη για τις "Χριστουγεννιάτικες διακοπές". 
Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αδριανούπολης, Recep Zipkinkurt, είπε σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, πως η πόλη είναι έτοιμη να διασκεδάσει τους καλεσμένους για τις διακοπές των Χριστουγέννων...

Το ποσοστό πληρότητος των ξενοδοχείων έχει αυξηθεί. 
Οι χώροι διασκέδασης και τα εστιατόρια βλέπουν αύξηση της πελατείας των κρατήσεων εν όψει των Χριστουγέννων [το άρθρο βγήκε την παραμονή] και της Πρωτοχρονιάς ενώ δεν υπάρχει κενή θέση στα ξενοδοχεία, συμπλήρωσε ο Zipkinkurt συμπληρώνοντας ότι περιμένουν περίπου 12-13 χιλιάδες ξένους τουρίστες λόγω των Χριστουγέννων...

Επίσης ο πρόεδρος της αγορά του Αλή Πασά, Yilmaz Sanis δήλωσε χαμογελώντας: "Τα Χριστούγεννα είναι σημαντικά για τους Χριστιανούς. 
Ο αριθμός τουριστών στην Αδριανούπολη από Ελλάδα και Βουλγαρία είναι υψηλός".


https://kyklwpas.blogspot.com/2019/12/blog-post_750.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!