Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

E M Π Λ Ε Κ Ο Υ Ν τήν ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΙΡΑΚ;



Έγινε γνωστή προσπάθεια του βρετανικού στρατού να υποκλέψει μυστικά των ρωσικών 'S-400' στην Συρία.
Η Βρετανία αποφάσισε να οργανώσει μια πρόκληση δίπλα στις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Συρία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Global Express Sentinel R.1

Αποτέλεσμα εικόνας για Global Express Sentinel R.1

Περίπου πρίν δύο ημέρες, ένα αεροσκάφος της Βρετανικής στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας Global Express Sentinel R.1 (RRR-9985) που απογειώθηκε από τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι εντοπίστηκε στην περιοχή των ρωσικών στρατιωτικών βάσεων στην Συρία, υποδεικνύοντας ότι το Λονδίνο αποφάσισε να επιχειρήσει να προσεγγίσει τα ρωσικά συστήματα 'S-400 Triumph' και, ίσως να λάβει περισσότερες πληροφορίες γι ‘αυτά.

Αποτέλεσμα εικόνας για RAF

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε ένας χρήστης του Twitter (Manu Gomez), το βρετανικό αεροσκάφος ηλεκτρονικής πληροφόρησης Global Express Sentinel R.1 πραγματοποίησε μία μεγάλη αποστολή αναγνώρισης σε όλη την ακτή της Συρίας, καθώς και στον Λίβανο. 
Για αποστολή του σε Συρία Ιράκ κάνει λόγο ο (Manu Gomez) καθώς η 'RAF' συνεχίζει τις επιχειρήσεις της στο Ιράκ παρά το ό,τι συνέβη.

Operation Shader RAF Global Express Sentinel R.1 RRR9985 departed Akrotiri #Syria #Iraq mission, important RAF continues its operations in Iraq despite everything that has happenedpic.twitter.com/lIdoqwTPNt— Manu Gómez (@GDarkconrad) January 4, 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Global Express Sentinel R.1

Νωρίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το ρωσικό και συριακό στρατό κατά την διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Idlib, ενώ οι ειδικοί πιστεύουν ότι το ρωσικό 'S-400' είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Βρετανική Πολεμική Αεροπορία.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι τα βρετανικά στρατιωτικά αεροσκάφη αναγνωρίσεως σπανίως είναι αρκετά για να προσεγγίσουν τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην επικράτεια της Συρίας, ωστόσο οι ειδικοί δίνουν προσοχή στο γεγονός, ότι αποφεύχθηκαν οι παραβιάσεις των συνόρων του συριακού εναέριου χώρου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Global Express Sentinel R.1

Δεν είναι γνωστό αν ο ρωσικός στρατός εναντιώθηκε με όποιο τρόπο στο βρετανικό αεροσκάφος αναγνώρισης όταν πλησίαζε τις βάσεις. 

avia.pro
dimpenews.com

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!