Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

LNA: Η Τουρκία εγκατέστησε συστήματα αεράμυνας στην αεροπορική βάση του Mitiga. Στην Τρίπολη έφθασαν Τούρκοι αξιωματικοί.....

Image


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ (ΜΑΣ) ΔΟΥΛΕΥΕΙ Α - ΚΑ - ΤΑ - ΠΑΥ - ΣΤΑ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ....

Η Τουρκία εγκατέστησε συστήματα αεράμυνας στην αεροπορική βάση του Mitiga στην πρωτεύουσα της Λιβύης Τρίπολη, κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου του LNA ο Ahmed al-Mismari, σε συνέντευξη τύπου ενώ ενημέρωσε πως αεροσκάφη με Τούρκους αξιωματικούς και μισθοφόρους της Τουρκίας προσγειώθηκαν στην Τρίπολη  π α ρ α β ι ά ζ ο ν τ α ς   την κατάπαυση του πυρός μεταφέρει το al arabiya.
H Toυρκία εκμεταλλεύθηκε την εκεχειρία κι έστειλε περισσότερα όπλα και Σύριους τρομοκράτες είπε από θαλάσσης κι αέρος. Πρόσθεσε πως ο LNA παραμένει προσηλωμένος στην κατάπαυση του πυρός στη δυτική περιοχή.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα Jabeen Al-Majd δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν σαφώς τα συστήματα αεράμυνας που εγκαταστάθηκαν στο αεροδρόμιο Mitiga από τους Τούρκους. Η Τουρκία παρέδωσε σε GNA αντιαεροπορικά ”Korkut”…


Image


Οι μη προγραμματισμένες πτήσεις από Κων/πολη στην Τρίπολη UZ116/BRQ116 και YL101/LWA101 των εταιριών al Buraq και Libyan Wings που έγιναν μέσα στη νύχτα θεωρούνται ύποπτες ότι μετέφεραν Τούρκους στρατιώτες ή τρομοκράτες…

Πηγές γνωστοποίησαν πως πάνω από 1700 μισθοφόροι τρομοκράτες έφθασαν τις τελευταίες ώρες στη Λιβύη μετά τη μεταφορά τους από καθεστώς Ερντογάν. Αναφέρεται πως ως τώρα γενικά η Τουρκία απέστειλε στη Λιβύη περισσότερους από 3200 μισθοφόρους τρομοκράτες.


Image

Image
dimpenews.com

==============================

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ...."ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ" ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΛΙΒΥΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ! 

Σ Υ Ν Ε Χ Ω Σ !

Η Τουρκία έστειλε νέο στρατιωτικό εξοπλισμό στις τρομοκρατικές πολιτοφυλακές, μεταξύ των οποίων συσκευών επικοινωνιών, σύμφωνα με τον ιστότοπο ‘Al Arabiya’.
Συγχρόνως όπως σημειώνει η αιγυπτιακή El Watan, το Συριακό Παρατηρητήριο εξακολουθεί να παρακολουθεί τη διαδικασία μεταφοράς μισθοφόρων στα σύνορα της Τουρκίας, όπου από εκεί αποστέλλονται στη Λιβύη.
 

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο, ο αριθμός των μισθοφόρων που έφθασαν στη λιβυκή πρωτεύουσα ανέρχεται στους 1750, ενώ ο αριθμός των τρομοκρατών που εντάχθηκαν στα τουρκικά στρατόπεδα για να εκπαιδευτούν έφθασε τους 1500.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!