Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Μητσοτάκης για τον κορονοϊό: «Πήγα να ανάψω ένα κερί (Μπά;) - Θα τα καταφέρουμε». Θέλει όμως και την συνεργασία της Εκκλησίας, έτσι ώστε η Εκκλησία να ...κλείσει τις Εκκλησίες !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...
ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...

Κορονοϊός: Για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση προκειμένου να ανακόψει την ραγδαία εξάπλωση του κοροναϊού, μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Αποφασισμένος να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου η Ελλάδα να βγει όσο το δυνατόν αλώβητη από την πανδημία του κορονοϊού, δηλώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 'ΘΕΜΑ'.
Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος (...) και βασικό του μέλημα είναι να μη χάσουν την ζωή τους άνθρωποι που μπορούν να σωθούν
Όπως λέει, η χώρα μας έλαβε σκληρά μέτρα πιο γρήγορα από όλους, με στόχο να περιοριστεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα και παράλληλα να μην πέσουν όλα τα περιστατικά μαζί στο σύστημα υγείας, στο οποίο ζητά να έχουμε εμπιστοσύνη. 
«Ακούγαμε πάντα τους Έλληνες να ρωτάνε σε κρίσεις που είναι το κράτος. 
Τώρα το κράτος είναι εδώ, λειτουργεί καλά ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία», επισημαίνει ο πρωθυπουργός, ενώ καλεί τους πιστούς να περιορίσουν την μαζική προσέλευση στις εκκλησίες: 
«Κι εγώ πήγα να ανάψω ένα κερί, αλλά μόνος», λέει χαρακτηριστικά. 
Πάντως, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι περιμένει και θέλει την συνεργασία (...Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΤΗΣ;;;;;) της Εκκλησίας.
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!