Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Βαριά τ ρ α υ μ α τ ι σ μ έ ν ο ς ο Χίος, από μία σφαίρα στον λαιμό και μία στα πλευρά !!! Κατά τύχη ζει ο πασίγνωστος εκδότης, αφού το πιστόλι τού επιδόξου δολοφόνου του, έπαθε εμπλοκή !!!

Για θαύμα κάνουν λόγο και οι ιατροί, αφού η μία σφαίρα πέρασε ξυστά από την καρωτίδα (!)  και η άλλη, δίπλα από την καρδιά !!!



Πυροβολημένος στο λαιμό εμφανίστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό», Στέφανος Χίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο Στέφανος Χίος εμφανίστηκε, ένας από τους δράστες τον πλησίασε, ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού...

Στήν συνέχεια, ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε αιμόφυρτος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και από εκεί, οι γιατροί τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου παραμένει για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Περισσότερα, εδώ.


1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ – ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:

    https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ-ΚΑΤΑ-ΤΟΥ-ΣΤΕΦΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!