Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Τ η λ ε δ ύ ν α μ η : Το Ολέθριο Όπλο Του Νίκολα Τέσλα Που θα ε ξ α φ ά ν ι ζ ε κάθε ανάγκη γιά Πόλεμο!.....

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ | Το Μουσείο Νίκολα Τέσλα στην Αθήνα


Το ισχυρό όπλο με μια ακτίνα υψηλής ενέργειας, του (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ....) Νίκολα Τέσλα το οποίο ονόμασε τηλεδύναμη. 
Ο «πόλεμος των άστρων» του πρώην Αμερικανού προέδρου Ρόναλντ Ρήγκαν βασίστηκε στα σχέδιά του!
Ο εφευρέτης Νίκολα Τέσλα είναι Θεσσαλός; -

Στήν δεκαετία του 1930 ο (φερόμενος ως) Σέρβος ηλεκτρολόγος μηχανικός Νίκολα Τέσλα εφηύρε ένα ισχυρό όπλο με μια ακτίνα υψηλής ενέργειας, το οποίο ονόμασε τηλεδύναμη. 

Σύντομα ο τύπος το μετονόμασε σε «ακτίνα θανάτου». 
Ο Τέσλα υποστήριξε ότι η τηλεδύναμη θα απαρχαιώσει τα συμβατικά όπλα μέσα σε ένα βράδυ και έτσι θα κάνει τον πόλεμο άσκοπο.

Σε συνέντευξη στους Τάϊμς της Νέας Υόρκης, ο Τέσλα περιγράφει πώς μπορεί να προστατευτεί μια χώρα με έναν δακτύλιο πύργων, καθένας από τους οποίους θα φιλοξενούσε μια γεννήτρια τηλεδύναμης. 

Κάθε εχθρός που θα πλησιάζει την ξηρά, τήν θάλασσα ή τον αέρα, θα εντοπίζεται αμέσως και κάθε πύργος θα «εκπέμπει συμπυκνωμένες δέσμες σωματιδίων μέσα από την ατμόσφαιρα, με τόσο τεράστια ενέργεια, που θα μπορεί να καταρρίψει ένα στόλο με 10.000 εχθρικά αεροπλάνα (!!!!!!!) σε απόσταση 400 χλμ. από τα σύνορα του αμυνόμενου έθνους και θα ρίχνει στρατιές με εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς επιτόπου, όπου και αν βρίσκονται»! 

Ο Τέσλα πρόσφερε την ακτίνα θανάτου στους Βρετανούς και ζήτησε 3.000.000 δολλάρια, δίνοντας και την υπόσχεση πως θα κάνει τα βρετανικά νησιά άτρωτα. 

Η βρετανική κυβέρνηση αρνήθηκε καθώς το ποσό ήταν εξωφρενικό και ο Τέσλα έκανε την πρόταση στην Κοινωνία των Εθνών, πάλι χωρίς επιτυχία. Κατάφερε να πάρει 25.000 δολλάρια από τον Στάλιν, χωρίς όμως να παραδώσει ποτέ κάτι χρήσιμο στους Σοβιετικούς.

Τηλεκατευθυνόμενη ειρήνη

Η συσκευή του Τέσλα βασιζόταν σε μια γιγαντιαία ηλεκτροστατική γεννήτρια Βαν ντε Γκραφ σε συνδυασμό με μια ημιανοιχτή λυχνία κενού, που μαζί θα μπορούσαν να επιταχύνουν μια δέσμη από μικροσκοπικά σωματίδια βολφραμίου ή υρδράργυρου με ταχύτητα περίπου 48 φορές την ταχύτητα του ήχου. 

Patent Quote - Tesla Vs. Marconi | Tesla, Quotes, Nikola tesla

Με άλλα λόγια, η τηλεδύναμη ήταν ένα πολύ εξελιγμένο κανόνι. 
Ο Τέσλα εκτιμούσε ότι οι ακτίνες θανάτου θα είχαν βεληνεκές 400 χλμ, αλλά υποστήριζε ότι θα μπορούσαν να επιδράσουν και σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις χωρίς απώλεια ισχύος ή ακρίβειας. 

Το 1940 υπολόγισε ότι η κατασκευή κάθε σταθμού δεν θα κόστιζε περισσότερο από 2 εκατομμύρια δολάρια και η δημιουργία ενός προστατευτικού δακτυλίου γύρω από της ΗΠΑ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε λίγο περισσότερο από τρεις μήνες. 

Ωστόσο, η κατασκευή του όπλου εξαρτιόταν από την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων που αποδείχτηκαν ανυπέρβλητα, ανάμεσά τους και η δημιουργία των απαραίτητων ηλεκτρικών φορτίων και η κατασκευή μιας λειτουργικής ημιανοιχτής λυχνίας κενού απ’ όπου θα έβγαινε η ακτίνα.

Σήμερα, εκ των υστέρων, οι επιστήμονες θεωρούν τους ισχυρισμούς του Τέσλα υπερβολικούς για την εποχή εκείνη, αλλά οι σύγχρονοι του Τέσλα τους αντιμετώπισαν σοβαρά λόγω των πολλών επιστημονικών επιτευγμάτων του στην ηλεκτρολογία και τη ραδιοφωνία. 

nikola tesla quotes - Google Search | Tesla quotes, Nikola tesla ...

Οι συνεισφορές του ήταν τόσο σημαντικές ώστε οι σύγχρονοί του βιογράφοι έγραψαν ότι ο Τέσλα ήταν «ο άνθρωπος που εφηύρε τον 20ο αιώνα» και «ο προστάτης άγιος της σύγχρονης ηλεκτρικής ενέργειας». Όταν παρουσίασε την ασύρματη επικοινωνία (ραδιοπομπό) το 1891, χαιρετίστηκε ως ο μεγαλύτερος ηλεκτρολόγος- μηχανικός της Αμερικής. 

Pin by Diana on Nicola Tesla | Tesla quotes, Inspirational words ...

Το Κογκρέσσο διακήρυξε ότι ο εφευρέτης της τεχνολογίας της ραδιοφωνίας, ήταν ο Τέσλα και όχι ο Μαρκόνι. 

Consequence Quotes - MagicalQuote

Η εκκεντρική προσωπικότητα του Τέσλα όμως, σε συνδυασμό με τους ενίοτε, υπερβολικούς και παράξενους ισχυρισμούς του για μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις, οδήγησαν στον εξοστρακισμό του από την επιστημονική κοινότητα. 

Πέθανε φτωχός και ανυπόληπτος σε ηλικία 86 ετών. Το 1960 αναγνωρίστηκε η πολυεπίπεδη συνεισφορά του στην επιστήμη του ηλεκτρισμού, όταν δόθηκε το όνομα Tesla στη μονάδα SI της πυκνότητας της μαγνητικής ροής.

Nikola Tesla Quotes – NIGURHA

Πόλεμος των άστρων

Παρά το γεγονός ότι η τηλεδύναμη αποδείχθηκε επιστημονική φαντασίωση, ήταν η πρώτη που χρησιμοποιούσε σωματίδια υψηλής ενέργειας. 
Η ιδέα του οδήγησε στην Πρωτοβουλία Στρατηγικής Άμυνας (SDI) του προέδρου Ρήγκαν το 1983. 

Ο σχεδιασμός της SDI βασιζόταν σε μια πολυεπίπεδη άμυνα με εδαφικά και διαστημικά συστήματα, τα οποία θα κατέρριπταν τους σοβιετικούς πυρηνικούς βαλλιστικούς πυραύλους, πριν μπορέσουν να πλήξουν αμερικάνικο έδαφος. 

Λόγω της διαστημικής συνιστώσας, το σχέδιο αυτό έγινε ευρύτερα γνωστό ως «Πόλεμος των Άστρων». 

Νίκολα Τέσλα: Ο 'άνθρωπος από το μέλλον' και ο εφευρέτης το όνομα ...

Τα όπλα, τα οποία θα ελέγχονταν από τον πιο μεγάλο υπερυπολογιστή όλων των εποχών, θα ήταν πυρηνικά λέιζερ ακτίνων Χ εγκατεστημένα στο έδαφος και στο διάστημα, όπλα υποατομικών σωματιδίων και πυροβόλα σε ηλεκτρομαγνητικά τραίνα. 

10 Most Amazing Predictions of Nikola Tesla - USAGAG

Όλα θα συντονίζονταν από ένα δίκτυο διαστημικών αισθητήρων και κατόπτρων, ώστε τα όπλα να στοχεύσουν τους πυραύλους. 

Nikola Tesla: Οι Εφευρέσεις μου | Τerrapapers

Στο σχέδιο όμως υπήρχαν κάποιες τεχνικές, στρατιωτικές και πολιτικές ατέλειες. Από τεχνικής πλευράς, πολλά από τα όπλα που προτάθηκαν δεν ήταν περισσότερο υλοποιήσιμα από την τηλεδύναμη του Τέσλα. 

Νίκολα Τέσλα: Η ζωή και ο θάνατος του ανθρώπου που πίστευε ότι ...
ΔΕΞΙΑ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ, ΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟ 1943
ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.
(ΟΙ ..."ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ,
ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΑ!
Ο  Λ  Α !!!!)

Ο «Ψυχρός Πόλεμος» έληξε το 1991 και έτσι δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί το πρόγραμμα. 
Εν τω μεταξύ, βρέθηκαν άλλοι τρόποι για να σκοτωνόμαστε.

https://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_2505.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Στὸ βιβλίο WIZARD τοῦ Mark J. Seifer ἀναφέρεται ὅτι τὸ οἰκογενειιακό ὄνομα τοῦ Τέσλα ἦταν Δραγάνης (Θεσσαλικό ἐπώνυμο). Ὁ Julian Hawthorn,δημοσιογράφος καὶ φίλος τοῦ Νικόλα Τέσλα, ἀναφέρει ὅτι ἐγγενήθη στὴν Ἐρζεγοβίνη άπὸ Ἕλληνες μετανάστες, ὁ δὲ Charles Teriys ἀναφέρει ὅτι ὁ πατέρας τοῦ Νικόλα ἧταν Ἕλληνας Κληρικὸς ὁ ὁποῖος ἔφυγε ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα ἐξ' αἰτίας τῶν Τούρκων.
    Τὸ ΤΕΣΛΑ ἦταν προσωνύμιο/παρατσούκλι. ΘΕΣΣΑΛΟΣ στὴν Σλαβική γλῶσσα εῖνε ΤΕΣΛΑ.
    Νικόλας Τέσλας = Νικόλας Θεσσαλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!