Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ....ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ Μ Ε Ι Ω Σ Ε Ι τήν ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ των πιστών στήν ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!



Από δω το πάει, από κει το φέρνει, στο νέο lockdown καταλήγει ο εκπρόσωπος της χούντας Πέτσας! Διόλου τυχαία, καθώς η χούντα θέλει πρώτα να προετοιμάσει καταλλήλως την κοινή γνώμη για να το δεχθεί!

Έτσι, μετά από κάποια ήξεις-αφίξεις στην «ενημέρωση» (γραμμή!) των «πολιτικών συντακτών» (αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων!), όπου από τη μία είπε πως «παρά τη μικρή αύξηση των κρουσμάτων, η Ελλάδα παραμένει σε πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση από πολλές άλλες χώρες», κι από την άλλη πως «η αύξηση των κρουσμάτων σε αστικά κέντρα, όπως στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, υπενθυμίζει ότι ο ιός εξακολουθεί να είναι εδώ και να τρέφεται από τη χαλάρωσή μας»,

Ανακοίνωσε πως «τις επόμενες ημέρες, αν χρειαστεί, ακολουθώντας τις εισηγήσεις των ειδικών, η χρήση μάσκας θα καταστεί υποχρεωτική και σε περισσότερους κλειστούς χώρους».

Και ως «κερασάκι» στην «τούρτα», απαντώντας σε – στημένη ασφαλώς! - ερώτηση αλήτη-ρουφιάνου-δημοσιογράφου, είπε πως η χούντα των αφορεσμένων σκοπεύει να επιβάλλει ως υποχρεωτική τήν χρήση μάσκας στις ...εκκλησίες!

Προφανώς, για να δώσει εμμέσως πλην σαφώς «σήμα» στον κόσμο ότι… κινδυνεύει να κολλήσει τον ιό στις εκκλησίες, οπότε καλό θα είναι να τις αποφεύγει! 

Και διόλου… τυχαία, αυτό θα γίνει λίγο πριν από τήν μεγάλη εορτή της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστου!

Μάσκες να επιβάλλει ο αντίχριστος και αφορεσμένος δικτάτορας στις μαζώξεις των σατανιστών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και στις στοές των μασόνων, στις οποίες είναι «πρώτη μούρη»! 

Όχι στις εκκλησίες μας, τις οποίες προστατεύει ο Θεός από κάθε κακό!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. "Ο Τραμπ αναπαρήγαγε στον λογαριασμό του στο Twitter μια ανάρτηση που κατηγορούσε τον Φάουτσι και τους Δημοκρατικούς ότι παρεμπόδισαν τη χρήση του φαρμάκου υδροξυχλωροκίνη για τη θεραπεία της Covid-19. Στην ανάρτηση υπήρχε και ένας σύνδεσμος προς ένα βίντεο μιας ομάδας που αμφισβητεί κατά πόσο είναι αναγκαία η χρήση μάσκας".

    Πηγή:
    https://www.naftemporiki.gr/story/1623348/ipa-o-faoutsi-uperaspistike-to-ergo-tou-meta-tin-epithesi-tramp-enantion-tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!