Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Στήνουν δίκτυο κατασκόπων: Γερμανοί Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Ζ Α Ν πεδίο βολής στήν Μυτιλήνη - Αντί να πάνε σε ΔΙΚΗ ....έμειναν Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Ι !!!!Πρωτοφανές περιστατικό!


Kάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα πλέον, πράκτορες δρούν ανενόχλητοι και μάλιστα ....αφήνονται ελεύθεροι!

Ποιά χώρα θα μας πάρει στά σοβαρά; Καμμία!

Η αποκάλυψη
Ένα ζευγάρι Γερμανών πολιτών εντοπίστηκε να φωτογραφίζει στρατιωτική μονάδα στη Μυτιλήνη και ουσιαστικά η κυβέρνηση παραδέχεται επισήμως, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, την κατασκοπευτική δράση τους, όμως τους άφησε ....ελεύθερους και πιθανότατα συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε από μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις 30 Ιουνίου ένα ζευγάρι Γερμανών συνελήφθη να τραβάει φωτογραφίες στρατιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού.

Το ζήτημα έφερε στη Βουλή ο πρόεδρος της 'Ελληνικής Λύσης' Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος σε σχετική ερώτηση σημείωνε ότι το ζεύγος, που εργάζεται σε ΜΚΟ, πιάστηκε στα… πράσσα. 

«Παρ’ όλα αυτά, όχι μόνον δεν παραπέμφθηκαν σε δίκη, αλλά αποχώρησαν ανενόχλητοι, καθώς ουδέν προέκυψε σε βάρος τους» κατήγγειλε, σύμφωνα με την ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''.

Απαντώντας στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας με κάθε επισημότητα, ότι «το εν λόγω περιστατικό επιβεβαιώνεται, καθόσον την 30ή Ιουνίου 2020 δύο (2) άτομα γερμανικής υπηκοότητας εντοπίστηκαν να φωτογραφίζουν την Κεντρική Πύλη του Πεδίου Βολής ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ και εν συνεχεία προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Μυτιλήνης για περαιτέρω διερεύνηση του συμβάντος. 

Το συγκεκριμένο συμβάν περιήλθε σε γνώση της Στρατιωτικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων». Φρόντισε όμως, συμπληρώνοντας «Κατά τα λοιπά, αρμόδια να σας απαντήσουν είναι τα συνερωτώμενα υπουργεία», να ρίξει το «καρφί» του.

Στη δική του απάντηση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου σημειώνει πως «την 30/06 τ.ε., από περιοχή της νήσου Λέσβου, πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο (2) πολιτών γερμανικής υπηκοότητας, οι οποίοι, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών ελέγχου και καθώς ουδέν προέκυψε σε βάρος τους, αποχώρησαν».

Σύμφωνα με την ερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και τα σχετικά δημοσιεύματα, οι δύο Γερμανοί «συνελήφθησαν κοντά σε ευαίσθητη στρατιωτική μονάδα, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), να τραβάνε φωτογραφίες μέσα από ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. 

Το ζευγάρι των Γερμανών εργάζεται σε ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται έντονα στήν Λέσβο και η οποία φημολογείται, ότι κατευθύνει τους λαθρομετανάστες για τον τρόπο που πρέπει να κινηθούν, προκειμένου να αποβιβαστούν στα ελληνικά νησιά».

Τώρα πώς γίνεται να εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί να φωτογραφίζουν το στρατόπεδο και να αφήνονται ελεύθεροι, είναι ένα θέμα που χρήζει διερεύνησης και πειστικών απαντήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης...

Το μόνο βέβαιο είναι πως υπάρχουν αρκετά σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, τα οποία οφείλουν οι αρμόδιοι να αποσαφηνίσουν. 

Ζητήθηκε μήπως από τήν Γερμανία να αφεθούν ελεύθεροι; 

Ασκήθηκαν μήπως πιέσεις από κάπου αλλού; 

Και εν πάση περιπτώσει, πού βρίσκονται σήμερα οι δύο για τους οποίους «ουδέν προέκυψε»; 

Είναι ακόμη στη Λέσβο; 

όχι;

pentapostagma.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_4814.html


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!