Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ! ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΔΙΕΚΟΨΕ τήν ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ καί ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ Ν’ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ καί νά ΒΓΑΛΕΙ τήν ΜΑΣΚΑ....



Ε π ι τ έ λ ο υ ς, βρέθηκε ένας ψυχωμένος ιερωμένος να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους!

Ο ιερομόναχος Ιγνάτιος, λοιπόν, της Ιεράς Μονής της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας, εντόπισε μέσα στην εκκλησία μια γυναίκα να φοράει μάσκα και αμέσως διέκοψε τη λειτουργία, λέγοντάς της πως ο κορωνοϊός δεν κολλάει μέσα στην εκκλησία και πως μάσκες φοριούνται μόνο στα καρναβάλια

Και πως όποιος πηγαίνει στο σπίτι του Χριστού, θα πρέπει να είσαι σωστά ντυμένος, να καλύπτει το σώμα του, αλλά το πρόσωπό του πρέπει να είναι καθαρό.

Ενώ έλεγε όλα αυτά, το εκκλησίασμα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Επιπροσθέτως, ο λεβέντης ιερομόναχος που τιμάει τα ράσα του, μίλησε για την παγκόσμια δικτατορία του αντιχρίστου, που θέλουν να επιβάλλουν στον κόσμο οι διεθνείς τύραννοι κι ότι όταν φοράς μάσκα δεν αναπνέεις αέρα και πως δεν είναι πανδημία αυτό που έχουμε στην Ελλάδα μόνο με 200 νεκρούς. 

Τέτοιους ιερωμένους θέλει ο Χριστός και η Ελλάδα! 
Κι όσοι «πιστοί» πηγαίνουν με μάσκες στις εκκλησίες και πλένουν με… Dettol τις εικόνες πριν τις φιλήσουν, στην πραγματικότητα δεν πιστεύουν σε τίποτα και είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!


===================

...Στά ανωτέρω, υπάρχει και συνέχεια. 
Στό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεοράσεως τό βράδυ της Δευτέρας 27ης Ιουλίου, έγινε εκτενές 'ρεπορτάζ' γιά τό συμβάν αυτό στό Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Εορδαίας.
Αναφέρθηκε δήλωση του τοπικού μητροπολίτου Φλωρίνης, ότι τό Μοναστήρι αυτό λειτουργεί ...ανεξάρτητα (;;;!!!) καί δέν ανήκει στήν δικαιοδοσία του!
Επίσης η 'ρεπόρτερ' της κρατικής 'ΕΡΤ' που εικονίζεται στήν φωτογραφία, έδωσε έκταση στίς δηλώσεις του μοναχού π.Ιγνατίου, ενώ η κεντρική παρουσιάστρια εμφάνισε τίς θέσεις του αυτές ως "πρωτοφανείς", υιοθετώντας τήν "καταγγελία" της θυγατέρας της ηλικιωμένης κυρίας που επετίμησε ο κληρικός...
(ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ, Η ΣΑΦΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ' ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ!)
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Ν αγιάσει το στόμα του. Καλή δύναμη και καλή φώτιση σε όσους σθεναρά - και ψύχραιμα - αντιστέκονται.

    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους και κληρικοί που τιμούν τα ράσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!