Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Τί ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της φαρμ.εταιρείας 'ΜΟΝΤΕΡΝΑ' γιά τά ΕΜΒΟΛΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ.!!!!!!!!!!!



Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ 'ΜΟΝΤΕΡΝΑ' ΛΕΕΙ, 

ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ

 ΤΟ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ 

ΤΟ 

ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ...



https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/blog-post_351.html
========================

Φανταστείτε να μην ηταν και Διευθυντής τι θα σου ελεγε…ομολογεί οτι και να το κανει κάποιος, δεν θα επιστρέψει στην Κανονικότητα η Ζωή του και θα συνεχίζονται οι προφυλάξεις .

Δηλαδή αποστάσεις και Μασκες…και περιορισμοί..

Με λιγα λογια η κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη ΤΕΛΕΙΩΣΕ  με ολους αυτούς του Παρανοικους που μας έβαλαν δια της ΒΙΑΣ και της ΑΠΑΤΗΣ στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων για τον πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας και την μείωση του πληθυσμού...

Τελικα ο covid 19 ειναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ της Δημοκρατίας εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Χούντας και Αφανισμού της ανθρώπινης υπόστασης…ΖΟΜΠΙ!!

Διαβάστε και αυτο που δημοσίευσε η Ορθόδοξη Αλήθεια:

Τα εμβόλια περιέχουν υπερ-τοξικές ουσίες και ημι-ζωντανά παθογόνα μικρόβια τα οποία τεκμηριωμένα με αμέτρητες δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες (διαθέσιμες στο διαδίκτυο), ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για σοβαρές βλάβες της υγείας του εμβολιαζόμενου ατόμου, συμπεριλαμβανομένων των: θανάτου, σειράς βαρέων αυτοάνοσων νοσημάτων, διαφόρων μορφών καρκίνου, αυτισμού και άλλων σοβαρών ή / και μόνιμων βλαβών υγείας.

– ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δέχεται να αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ των παραπάνω ΚΙΝΔΥΝΩΝ του μαζικού εμβολισμού: ΟΥΤΕ οι παρασκευάστριες εταιρίες, ΟΥΤΕ οι γιατροί που τα εκτελούν, ΟΥΤΕ οι Κυβερνήσεις με τους ποινικούς νόμους υποχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού… ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

– Οι παραπάνω κίνδυνοι ΘΑΝΑΤΟΥ ή σοβαρών / μόνιμων ΒΛΑΒΩΝ της υγείας, περιγράφονται ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στα φυλλάδια οδηγιών ΟΛΩΝ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!

– Τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ των ΛΑΩΝ (υπέρτατος νόμος του κάθε Κράτους), περιείχαν μέχρι πρόσφατα, θεμελιώδεις ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ προστασίας των ατόμων (Ατομικά Δικαιώματα) που προστάτευαν τον πληθυσμό από την αυθαίρετη ΒΙΑ του υποχρεωτικού – ποινικού εμβολιασμού με επικίνδυνες ουσίες, ΧΩΡΙΣ την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ατόμου!!!

– Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία των κρατών ψήφισαν (στα κρυφά) νέους ποινικούς νόμους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (πάντα, χωρίς καμμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν!!!), ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ παράλληλα στην πράξη, με “νομικισμούς” τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ!!! (Υπέρτατους Νόμους).

– ΚΑΝΕΝΑΣ επίσημος φορέας δεν μπορεί να ελέγξει ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ενός εμβολίου, καθώς υπάρχουν αμέτρητες “ουσίες” παρασκευασμένες σε μη ελεγχόμενα εργαστήρια βιοτεχνολογίας, που ΔΕΝ είναι ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΕΣ!!! (η WADA το ξέρει καλά!)
3) 7.700.000.000 άνθρωποι Χ 50$ το εμβόλιο = 385.000.000.000$ (385 δις).

https://amazonios.net/tha-eimaste-peiramatozoa-to-emvolio-den-kovei-tin-metadosi-toy-ioy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!