Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Στήν Κρήτη "πιστέψαμε" ότι θά επενδύσουν, αλλά προτίμησαν τήν ...Α Λ Β Α Ν Ι Α !!!!!!! Καταλάβαμε; Σίγουρα;





Η αξέχαστη στιγμή με τον Μπουμπούκο να φωτογραφίζει τον ....πολυέλαιο, κατά την επίσημη επίσκεψη μαζί με τον Κούλη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το ταξίδι του Κούλη ο οποίος είχε πάρει μαζί του και τον Μπουμπούκο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποδείχτηκε μέγα φιάσκο. 
Παρά τα διθυραμβικά αφιερώματα, και τα δισεκατομμύρια που θα έρεαν στην Ελλάδα, αντί για την Κρήτη, οι άραβες πήγαν στην ....Αλβανία! 

Και μιλάμε για μία επένδυση 'μαμούθ', ύψος 2 δισεκατομμυρίων €....



Στην Κρήτη την περιμέναμε, αλλά στην Αλβανία πήγε.

Έκλεισε, λοιπόν, συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και του πολυεθνικού ομίλου ακινήτων Emaar Group, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για τη μετατροπή του λιμένα Δυρραχίου, με έργα προϋπολογισμού 2 δισ. ευρώ, σε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά λιμάνια της Αδριατικής.

Εκπρόσωποι της αλβανικής κυβέρνησης μετέβησαν ήδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για συνομιλίες με τον ανωτέρω όμιλο, με στόχο την κατασκευή της μαρίνας του Δυρραχίου. 


Ο ιδρυτής του ομίλου Emaar Mohamed Alabbar, γνωστός ως ο κατασκευαστής και ο ιδιοκτήτης του ουρανοξύστη «Burj Khalifa» στο Ντουμπάι, σε δήλωσή του ανέφερε ότι «η συγκεκριμένη επένδυση αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δυρραχίου, μετατρέποντας την παράκτια πόλη σε ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της Αδριατικής», ενώ πρόσθεσε ότι «θα αποτελέσει κίνητρο για εισροή περαιτέρω επενδύσεων και, κατά συνέπεια, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Αλβανία». 



Προβλέπονται η κατασκευή μαρίνας για σκάφη αναψυχής, ενός σύγχρονου τερματικού επιβατικού σταθμού καθώς και κτίρια προς εμπορική χρήση και δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων.

Είχαν έρθει και παλιά στην Κρήτη στο Ηράκλειο, αλλά δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος λόγω των ....καυγάδων μεταξύ λιμενικού ταμείου, δήμου και περιφέρειας, για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι.

Έτσι έφυγαν  α η δ ι α σ μ έ ν ο ι  και επένδυσαν στήν Κύπρο...

http://ixnos.blogspot.com/2021/01/blog-post_26.html

5 σχόλια:

  1. Προφανώς η αξία του πολυέλαιου είναι πολύ μεγαλύτερη από του δικού μας πολιτικού ή διπλωμάτη ή ότι άλλη ιδιότητα είχε...Διεθνείς καραγκιόζηδες μας εκπροσωπούν δυστυχώς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νο1 ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...απο την διασημη PERISTEROXESMENOS SCHOOL OF KLANON MPOYRDES του πρωην πλανωδιου γαλατα-σανοπωλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε άς είμαστε πιό προσεκτικοί στήν χρήση της "γαλλικής".... Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  4. τί βλαχο-ρεζίλης είναι αυτός! άκου να φωτογραφίζει τον πολυέλαιο... και τί άξεστος και χυδαίος να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια! καλά, στο σπίτι του δεν του τα δίδαξε κανείς, αναρωτιέμαι όμως, ως δημόσια πρόσωπα, που δυστυχώς εκπροσωπούν την χώρα μας, δεν τους μαθαίνουν ούτε πως να στέκονται;;;;;;;;;;
    πραγματικά, ο "άντρας" της ντροπής... που να τον εμφανίσεις και να μη σε κάνει ρεζίλι! η μαντάμ Σουσού του με την κλασσική παιδεία που κυλά πια κι απ' τα μπατζάκια της, δεν του έμαθε δυο πράγματα;;; κυρία μου, γενικά δεν παίρνουμε γουρούνι στο σακί ή αν το πάρουμε το εκπαιδεύουμε, να μη ρεζιλευόμαστε τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!