Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Α Χ Ρ Ε Ι Ο Ι ! Έ κ ο ψ α ν το ΡΕΥΜΑ σέ οικογένεια μέ πατέρα καρκινοπαθή, δύο παιδιά (τό ένα μέ αυτισμό!) στήν Κοζάνη! ΕΙΔΕΣ Η 'ΔΕΗ' ;Ο 40χρονος καρκινοπαθής άντρας με την τετραμελή οικογένειά του αυτή τήν στιγμή φιλοξενείται σε συγγενικό του πρόσωπο. 
Ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά: “Έχω κολόνα της Δ.Ε.Η στην αυλή του σπιτιού μου και δεν έχω ρεύμα”. 
Ο ίδιος πάσχει από καρκίνο στα οστά.... και υποβάλλεται κάθε μήνα σε χημειοθεραπείες, με 90% αναπηρία και καλείται να ζήσει με το επίδομα των 473 ευρώ την τετραμελή οικογένεια του.


Το επίδομα αυτό θα το λαμβάνει περίπου για ένα χρόνο, αφού θα χρειαστεί να επανεξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή στην περίπτωση που θεραπευτεί. 

Τον περασμένο Σεπτέμβρη του 2020, έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, ενώ λόγω τη πανδημίας και λόγω οικονομικών προβλημάτων του ίδιου, η μεταμόσχευση δεν έγινε.

Η ασθένειά του και της μικρής του κόρης, η οποία πάσχει από αυτισμό και χρειάζεται περισσότερα από 200 ευρώ το μήνα για τις θεραπείες, δεν του έδωσαν περιθώρια να μπορέσει να διαχειριστεί τα γραφειοκρατικά, αλλά και τα οικονομικά ζητήματα που προέκυψαν. 

Ο 40χρονος Κοζανίτης, έχασε τήν μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του από καρκίνο, όπου για να μπορέσει να κάνει αποδοχή κληρονομιάς, χρειαζόταν χρήματα που ο ίδιος δεν διαθέτει...

Κάπως έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος γραφειοκρατίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί για τους ίδιους λόγους να πάρει τον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. στο όνομα του από το πατρικό του σπίτι, όπου και μένει με την τετραμελή οικογένειά του.

Οι οφειλές στη Δ.Ε.Η. ανέρχονται περίπου στις 8.000 ευρώ, ενώ δεν μπορεί να κάνει ρύθμιση αφού ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομά του, αλλά ούτε και να κάνει νέο συμβόλαιο. 
Ο ίδιος ζητάει το πιο απλό πράγμα, να μεταβιβαστεί στον ίδιο ο λογαριασμός τη Δ.Ε.Η. και να πληρώνει τους λογαριασμούς όπως ο καθένας.

Ο 40χρονος καρκινοπαθής άντρας με την τετραμελή οικογένειά του αυτή τήν στιγμή φιλοξενείται σε συγγενικό του πρόσωπο και κάνει έκκληση προς κάθε αρμόδιο φορέα να επιληφθεί του ζητήματός του.

Τό πρωΐ της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2021 μέλη του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια έκαναν κινητοποίηση – παρέμβαση στά ταμεία της ΔΕΗ Α.Ε Κοζάνης γιά τήν επανασύνδεση του ρεύματος.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/01/blog-post_649.html?zx=11ab56e110f913f0

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΙΣΩ.ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ.ΓΙΑ 8 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 90%ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ..ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ...ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ''?? ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 8 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 29 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ENERGA KAI HELLAS POWER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΞΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΡΕΥΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ,,ΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΤΕΛ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 100 ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.....ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ πχ ΒΙΑΣΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΥΠΑΡΘΕΝΗ ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ?..ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΟ Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ? ΤΟ ΒΑΛΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΜΑΛΕΛΗ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΒΛΙΑΓΚΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1?..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΕ ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!