Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Είναι Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Ο Σ, ότι μας έχουν Π Α Ν Τ Α (!) στό ...τσεπάκι τους! ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ εκείνος καί ΑΦΩΝΗ η "δικιά μας"......( ΔΕΙΤΕ τό 'βίντεο' ΑΝ δέν είστε ΝΕΥΡΙΚΟΣ! )


Ο "ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ" ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, (ΠΟΥ ΟΛΟ "ΘΑ" ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑΝ, ΑΛΛΑ
ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ!)
ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ 'ΦΙΕΣΤΑ' ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΦΟΝΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ 
"ΕΟΡΤΑΣΘΕΙ" Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!
Η "ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ" ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΕΔΩΣΕ;
ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΙΩΠΗΛΗ ΟΣΑ
ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ
ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ;;;;

Από 

Βρείτε μας

Προβληματισμούς προκαλεί η σιωπηλή συγκατάνευση της Προέδρου της Δημοκρατίας στην αναβίωση του ψυχροπολεμικού γεωπολιτικού σχήματος, από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, κατά την εκδήλωση της αμερικανικής πρεσβείας στην Αρχαία Αγορά, με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου.

Αρχαία Αγορά. Ένας μοναδικής ομορφιάς και αρχαιολογικής, αλλά και ιστορικής αξίας τόπος. 


Και αναμφίβολα, το ιδανικότερο φυσικό «σκηνικό» και για την εκδήλωση που διοργάνωσε η αμερικανική πρεσβεία, με αφορμή την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της καμπάνιας, με το όνομα «ΗΠΑ και Ελλάδα: Γιορτάζοντας 200 χρόνια φιλίας».

Κι, όμως. Ο Αμερικανός πρέσβης δεν έχασε την ευκαιρία σε αυτή τη «γιορτή της Δημοκρατίας», με τον έντονο συμβολισμό, έχοντας δίπλα του την πρώτη πολίτη της χώρας, να χωρίσει τον κόσμο στα δύο

Στους καλούς και στους κακούς. Με ψυχροπολεμική λογική και κριτήρια. Εισπράττοντας τη σιωπηρή συγκατάνευση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

«Η νέα κυβέρνηση (των ΗΠΑ) θα αντιμετωπίσει τον κόσμο όχι όπως ήταν, αλλά όπως είναι σήμερα» τόνισε στο ηχηρό μήνυμά του ο Τζέφρι Πάιατ, θέλοντας να αποτυπώσει το «στίγμα» της νέας εξωτερικής πολιτικής της χώρας του.



«Έναν κόσμο ανερχόμενου εθνικισμού, υποχώρησης της Δημοκρατίας, εντεινόμενου ανταγωνισμού με την Κίνα, τη Ρωσία κι άλλα αυταρχικά κράτη, αυξανόμενες απειλές σε ένα σταθερό και ανοικτό διεθνές σύστημα, και μια τεχνολογική επανάσταση που αναδιαμορφώνει κάθε πλευρά της ζωής μας, ειδικά στον κυβερνοχώρο» διευκρίνισε, προσθέτοντας (προεξοφλώντας και υπαγορεύοντας, συγχρόνως): 

«Στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις ως φίλοι και σύμμαχοι, συνεργαζόμενοι στενότερα μαζί από ποτέ στο παρελθόν».

Είναι τυχαίο, άραγε, που ο Αμερικανός πρέσβης, ανήμερα της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, προέβη στις συγκεκριμένες δηλώσεις, στο συγκεκριμένο ιστορικό τόπο, ενώπιον μάλιστα της κας Σακελλαροπούλου, εμφανίζοντάς έτσι την ίδια, αλλά και την ελληνική κυβέρνηση de facto προσδεμένους στις γεωπολιτικές επιταγές των ΗΠΑ;


https://sputniknews.gr/exoteriki-

politiki/202101239454268-

oi-diloseis-tou-tzefri-paiat-apokalyptoun-

oti-oi-Ipa-

theoroun-tin-ellada-koniortopoiimeni-

ontotita/

6 σχόλια:

  1. Το μόνο που λείπει από τη λειψή κυρία πρόεδρο, είναι μια πινακίδα κρεμασμένη από το λαιμό που να αναγράφει επάνω της τα "ανοίξαμε και σας περιμένουμε"κι "εκπτώσεις εώς και 80%"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σακελλαροπουλου απευθυνόμενη στον Παιατ : Mister Ambassador , ι δ ο υ το π ρ ο τ ε κ τ ο ρ α τ ο σας !!

      Διαγραφή
    2. Aναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου , πληκτρολογηστε τις λέξεις έντομο I χ ν ε υ μ ω ν , η δράση του εντομου I χ ν ε υ μ ω ν είναι ι δ ι α με την Yπαρξη κράτους ε ν κρατει .

      Διαγραφή
  2. Πως κατηντησε η πατριδα μας,
    οταν αναρυχωντε στην εξουσια με το χρημα το μεσον και την αμναξιοκρατεια
    προσωπα χωρις προσοντα και χωρις αγαπη για την πιστη και την πατριδα
    καταντανε οι χειροτεροι εχθροι της.
    Η ανασταση του γενους πανω στην ορθοδοξη πιστη και την πατριδα θα ειναι πολυ δυσκολη
    διτι σημερα δεν υπαρχουν Μαρκοι Ευγενικοι και Πατροκωσμαδες και ουτε Κωλοκοτροναιοι.
    Ειθε να αναστησει ο Θεος καποιους σαν καιι αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...;;;
    kyklwpas.blogspot.com/2021/01/blog-post_91.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!